Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Manogurgeil Factoryssä 17.8.2005

EberkJuho kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
Factory oli vähäisestä yleisömäärästään huolimatta keskiviikkoiltana rennon paikan oloinen, mutta on toki sanottava ettei sinne olisi paljoa enempää porukkaa mahtunutkaan näkemään yhtyettä lavan sijainnin vuoksi. Itse tultuani paikalle sisällä oli vasta muutama henkilö lisäkseni, mikä on ymmärrettävää koska soundcheck oli vasta alkanut. Pienen odottelun jälkeen pääsi kuulemaan mm. Mario-musiikkia, mikä oli mukavaa vaihtelua yleensä tylsiin soundcheckeihin.

Vähän ennen yhtätoista aloitti Manogurgeil settinsä. Ensimmäinen biisi oltiin omistettu Nurmijärven poliisille, nimittäin Poliisien kesäkoti. Soitto kulki alusta alkaen hyvin, ja kerrankin soundeissa ei ollut moitittavaa, vaikka myöhemmin hieman korvissa tinnittikin. En ollut bändiä juuri aikasemmin kuullut, mutta yhtyeen Cantebury/jazz ja jopa paikoitellen lievästi Zeuhlimainen ote kuulosti mainiolta. Komppiryhmä pohjusti sopivasti kahden kosketinsoittajan ja yhden kitaristin työskentelyä, ja paikoitellen pääsivät itsekin loistamaan parrasvalossa. Yhtye soitti hyvin yhteen, ja sooloista huolimatta mitään turhanpäiväistä sankariasennetta ei tullut. Toisena biisinä kuultu Häiritsevä kaktus oli omasta mielestäni setin parasta antia. Paikoitellen erittäin pelottavaa, toisinaan tyyntä. Tulipa eräskin ranskalainen Zeuhl-yhtye mieleen eräissä osissa, ja tämä on kehu.




Seuraavaksi kuultiin Huijaavat kukat, jonka jälkeen alkoi tutunkuuloinen jamibiisi, joka paljastui jamin jälkeen Arean La Mela di Odessaksi. Laulun loppuriffi sopi hyvin bändille jamitettavaksi, mutta omasta väsymyksestä johtuen aivan täysin ei jaksanut sitä seurata. Tämän jälkeen taas kuultiin bändin omia lauluja, ja mielenkiintoni nousi taas. Varsinaisen setin lopettivat Alue, Sydämesi suljettu yrttitarha sekä Vesikävelijät valtaavat altaat. Biiseissä on sopivasti erilaisia
riffejä ja osia pitääkseen biisit kiinnostavina.

Encorena bändi esitti Kaksi hermojärjestelmää biisin, jonka jälkeen kello olikin jo vähän yli puolenyön. Kokonaisuutena hyvä keikka mielestäni, 2e pääsylippu
maksoi itsensä moninkertaisesti, kyllä kannatti tulla! Odotan innolla mahdollista pitkäsoittoa.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvä keikka, mutta liian lyhyt. Keikkapaikkana Factory on siitä hilpeä, että keikan visuaalinen osuus jäi minulla lähinnä seinän tuijotteluun. No näin vilauksen kitaristista pari kertaa.



    Se levy olisi kyllä syytä tehdä pikku hiljaa.

    EberkJuho kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oisit tullut ajoissa ;)