Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Old Fashion Cafe ja tietoa ekasta retkesta

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (3 kommenttia)
Aina keskiviikkoisin paikassa nimelta Old Fashion Cafe on kansainvalinen ilta. Toisinsanoen Erasmus-opiskelijat saavat silloin alennuksia, ja italiaiset (miehet) tulevat nauttimaan illasta. Ei liene hankala arvata allekirjoittaneen olleen siella eilen. Paikan "hauskin" puoli on hintapolitiikka: kaikki, siis KAIKKI, juomat maksavat 8 euroa. Eli on ihan sama tilaatko tequilan, kaljan vaiko Gin Tonicin. Tama ei ole mitenkaan helppo asia suomalaiseen juomakulttuuriin tottuneelle :) Ensimmainen kerta viikko sitten menikin hieman ylitse, silla eihan sita nyt voi kaljaa ottaa jos vaihtoehtona on vakeva. Varsinkin, kun vakevat juomat tehdaan kasipelilla ilman minkaanlaisia mittoja. Onneksi eilinen meni jo huomattavasti paremmin kokonaisuudessaan, mutta kylla tassa viela on oppimista maan tavoille.. Jokatapauksessa tuo keskiviikko ilta on mainio tapa tutustua vaihtareihin, ja muutamia tuttavaaksia onkin sita kautta jo tullut.

Nain muuten hintataso taalla on ravintoloissa ehka pikkaisen verran korkeampi kuin mita suomessa on (tosin en kovinkaan monessa eri paikassa ole kaynyt). Vastaavasti taas ruokakaupoista saatavat juomat ovat merkittavasti halvempia. Tama tullee pikku hiljaa johtamaan siihen, etta yrittaa ravintolassa nauttia lahinna vetta tai sitten maksimissaan muutaman paukun. Tuohon kun lisataan viinipullon maksavan halvimmillaan euron luokkaa, niin voittekin laskea nama yhteen. Jokatapauksessa kuvia eilisesta on galleriassa. Taalla myos katsotaan varsin pitkaan, jos olet juovuksissa. Joten siina myos yksi syy yrityksissani paasta lahemmaksi paikallista juomakulttuuria. Mutta mahdollisesti sita pitaa joku paiva ottaa suomalaisten kanssa oikein kunnon kannit ihan vain muistellakseen Suomea :)

Se tuosta illanvietosta. Muuta talla viikolla tapahtunutta: Ostin lipun Musen konserttiin, joka pidetaan Milanossa 27.11. Olen melkoinen Muse fani ja lipun hinta (24 euroa) oli mielestani aika halpa. Pari vuotta sitten Ilosaaressa rakastuin ko. bandiin. Tahan kun lisataan omien keikkojen olevan yleensa parempia kuin festarikeikat, niin voitte ymmartaa innostuneisuutena. Lisaksi olen alkanut suunnittelemaan paivan retkea Cinque Terraan Kuulemma todella kaunis paikka, ja mita parasta: ihminen ei ole sita hirveasti sotkenut. Mutta jos joku on joskus siella kaynyt, niin laittakaapa viestia ennen kuin matkaan lahden. Ajattelin siella ensi viikolla kayda.

Mitas muuta. Tanaan tuli paikallisessa pitseriassa vastaan aikoinaan suomesta lahtynet tarjoilija, joka oli Italiassa viettanyt jo 16 vuotta. Han vihjasi jonkinlaisen Suomi seuran kokoontuvan kuukausittain juuri siina pitseriassa/ravintolassa. Pitaa varmaankin joku ilta menna kaymaan. Jos ei mistaan muusta syysta, niin ainakin tiedustellakseni suomalaisten saunojen olemassaoloja :) Saunaa kylla kaipaa aikalailla....

Ja ai niin. Lisasin (toivottavasti) muutamanvideon Inter-Milan ottelusta.



+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Terves! Täällä sitä katkerina lueskellaan sun matkakokemuksia... Mukavaa ilmeisestikin on ollut ja näköjään on jo hyvin kavereitakin. Pääsin tässä 1/2 vuodeks "töihin" mut siitä sit enemmän ku soitellaan. Pidähä lippu korkealla!!! Ja kannattaa kyl varmaa hyvin totutella siihen uuteen juomakulttuuriin! T: Kirsi

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Musen konsertti Milanossa tekee allekirjoittaneen hyvin, hyvin kateelliseksi. Osta Keijo Musen uusin levy Absolution, niin kuulet suuruudenhulluutta hipovaa rokkimusiikkia.

    -t0mmi


    KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olen tuota Musen uusinta levya kuunnellut jo jonkin verran, silla eraalla ranskattarella samassa asuntolassa on se. Onneksi on enaa muutama paiva konserttiin.. Muita sellaisia "must" konsertteja ei ole viela tullut vastaan.. Tai no olisihan sita Robbieta ollut kiva kuunnella, mutta lipusta saisi varmaankin mustassa porssissa maksaa maltaita.