Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Loistava viikko - konsertti, soitto kotoa ja synttarit!

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Viime merkinnan jalkeen jain edelliseen keskiviikko paivaan. Keskiviikon osalta on mainittava kaksi erillista tapahtumaa, jotka kummatkin tavalla tai toisella liittyvat varsin rauhalliseen iltaan Old Fashionissa. Ensinnakin rikollisuus iski lyhyen ajan sisalla toistamiseen vaihtareihin, silla englantilaisen Katien takki varastettiin illan aikana. Takki oli ollut muiden takkien kanssa pinossa lahella tanssilattiaa, mutta ainoastaan Katien takki oli viety.. Hintaa takilla ei ollut kuin n. 50 euroa, mutta tunnearvoa toki paljon enemman. Siina mielessa ilkeita varkauksia, etta rahallisen arvon ollessa pieni on hankala saada korvausta.. Toinen iltaan liittyva asia liittyy espanjalaisiin. Heidan kanssa oli varsin hauska viettaa aikaa illan aikana, ja erityisesti tanssilattia oli varsin kovassa kaytossa. Joten Aku Ankkaa mukaillen "jos et voi heita voittaa, niin liity heihin". Toisinsanoen paatin yrittaa paremmin tutustua heihin tulevien viikkojen aikana..

Perjantaina olikin sitten monta mielta piristavaa tapahtumaa. Ensinnakin siskoni soitti ollessani matkalla ensimmaiseen klassisen musiikin konserttiini taalla Milanossa. Oli todella mukava kuulla kuulumisia, ja muutenkin jutella. Joten kiitoksia todella paljon soitosta, siskoseni! Piristi oloani todella paljon.. Konsertti, johon oli menossa, oli Orchestra Sinfonica e Coro Sinfonico di Milano Giuseppi Verdin konsertti. Konsertissa esitettiin Smetanan Vysehrad, Vltava ja Ssrka seka Sibeliuksen sinfonia nr. 5. Taytyy tunnustaa, etta Sibelius osa oli minulla varsin tuntematon. Joissain osissa olin tunnistavani tyylia, mutta en sen enempaa tunnistanut. Vltavan osalta sen sijaan tunnistin aika paljon musiikkia. Hinta oli opiskelijalle keskiluokassa 11,75 euroa, joten voin olla hintaan ihan tyytyvainen. Lisaksi itse konserttitalo oli kaunis ja akustisesti hyva. Konsertissa oli muuten myos Marja ja Nora paikalla. Olimme tulleet samaan konserttiin toisistamme tietamatta...

Konsertin jalkeen minulla olikin sitten kiire Modenalle, silla olin lupautunut toimimaan kuvaajana Carmenin synttareilla. Tama Carmen on kotoisin Salamancasta. Toinen Carmen, jonka synttarit olivat jokin aika sitten, on kotoisin Murciasta. Jokatapauksessa synttareita tosiaan tuntuu olevan joka viikko.. Ilta oli hauska, ja kesti viiteen asti aamulla. Siirryimme nimittain laheiseen puistoon jatkoille sen jalkeen, kun olimme olleet ensin pingishuoneessa ja Carmenin huoneessa asuntolassa. Puistoon jatkoille tuli kaksi suomalaista, kaksi italialaista ja paljon espanjalaisia! Oli todella mukava jutella espanjalaisten kanssa, ja muutenkin oli hauskaa viettaa puistossa aikaa. Illan kruunasi saamani kiitokset synttarisankarilta sen jalkeen, kun olin esittanyt onnentoivotukseni espanjaksi! Pitihan sita nyt vahan nahda vaivaa :)

+/- saldo : 0 |