Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jännää

EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten (1 kommenttia)
Ennen lounasta töissä. Meillä on joka kuun kokous projektissa. Olen jo puhunut. Katson ikkunasta moottoritietä, näyttää vähän kuin lentokoneesta, leikkiautoja moottoritiellä. Huoneen ilmastoinnissa on hiljainen humina, pulut lentelevät ikkunan takana seitsemännessä kerroksessa.

Katselen joelle päin, sitä myöten menee pyörätie. Maa on märkä.

Haen lounaan, vien sen jääkaappiin, menen kävelylle joen rannalle kilometrin päähän. Juuri sille kohdalle jota kokushuoneesta katsoin. Naapurifirmat hajoittavat autoja, kierrättävät romua. Siellä täällä on dumpattu rengaskasoja. Kaamea sotku maisemassa. Ilmassa vikisee piippukiitajiä, pieniä pääskysen tapaisia. Palaan syömään sen lounaan.

Istun toisessa kokouksessa. Meitä on 8 miestä päättämässä jostain konsultin tehtävästä.

No, pääsin pois. Aloitin pikkasen kemiaa, se käy yksin 6 tuntia.

Kippaan 10 LP levyä divariin. Siinä on tainnut olla pari hyvää, saan 25 dollaria, in trade. Ostan itselle yhden CDn, yhden pojalle. Death Cab for Cutie, se pojan bändi.

Haen lapset kahdesta paikasta. Tytön kaverin pihalla on istutuksia, pensaita. Niiden juurella ei ole ruohoa eikä haketta vaan murskattua laavaa. Jännää, jostain tulivuoresta vaikka Arizonasta asti raahataan laavaa, murskataan aika pieneksi ja myydään pihan koristeeksi. Kun sen päällä kävelee, kuulee kun kevyet palat menee rikki ja murenee vielä hienommaks. Jännää.

Menemme kotiin, odottelemme ruokaa.




+/- saldo : 0 |

    harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pidän kirjallisesta ilmaisustasi ;)
    PS: en ole homo