Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Vuoden paskin biisi/Universumin paskin biisi kautta aikain.

OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten (4 kommenttia)
Kcrimson viestin innoittamana avaan tällaisen aiheen :)

Vuoden paskin biisi on mielestäni Cheekin Flexaa(yäk!)

Universumin paskin biisi kautta aikain on Suurlähettiläiden Pitääks sun aina. Hyi helvetti, mikä biisi! Kauheaa ruikutusta hirveällä narinaäänellä “laulettuna” Oo-oo—ooolen niiiiiin onneton, ei oo nastoja talvirenkaissa jne. Ei näin karmeaa paskaa ole voitu tehdä millään muulla planeetalla, siksi universumin ykköskurabiisi.

Kaverin kanssa sovittiin, että jos Eurojackpotissa tulee 50 miljuunaa, niin perustetaan Shit Records niminen yhtiö, ostetaan oikeudet kaikkeen paskaan suomipoppiin ja kielletään radiosoitto ja uusien levyjen julkaisu. Tehtäisiin vähän niinkuin palvelus yhteiskunnalle.

+/- saldo : 1 |

    Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä oon laittanut koko Cheekin lokeroon "paskin", joten ei siltä tartte tietää edes biisien nimiä. Tuota Flexaakaan en tiedä miten se menee.

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suurlähettiläiden Pitääx sun aina on kieltämättä paskin biisi ikinä.

    Arvostan kyllä Anssi Kelaa ihmisenä ja kovana rokkitietäjänä, mutta jotkut biisit ovat kammottavia. Kaija Koon kappaleet eivät myöskään uppoa. Itsemurhajoikuja. Joku aina hyppää sillalta tai kuolee lento-onnettomuudessa ja sitten itketään, jne.

    Suomipopista löytyy kyllä karmeaa matskua pilvin pimein.

    Cheekiä en dissaa pelkästään sen takia, että jos Paavo Arhinmäen kaltainen kommunistinkuvatus ja spraymaalitöhrijöiden edusmies vihaa sitä, niin jotain poika on tehnyt oikeinkin. :D



    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ja hei... jos haluatte kuunnella niin paskan biisin, että se on oikeastaan jo taidetta, niin kuunnelkaa tämä.

    https://www.youtube.com/watch?v=eZW57S5Cz8Q


    Tämä tuli radiosta joskus 90-luvun alussa kyllästymiseen asti. Aivan täyttä camp-kamaa, eli "omalla tavallaan" hieno biisi. :D

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oldieldin Sailing on paskin biisi ikinä, tänä vuonna, tässä kuussa, tänään ja juuri nyt. Arhinmäen kanta kappaleeseen kiinnostelisi.