Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pete Townshend: who I am

Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten (5 kommenttia)
Kun ottaa huomioon, että em. kirjoitti kirjaansa omien sanojensa (muistikuviensa) mukaan liki kaksikymmentä vuotta, on lopputulos hieman köykäinen. Kirjan loppupuolella tuleekin jo hätä kertoa, että vieläkin ollaan kovin tuotteliaina. Kaikenlaista tilkkutäkkimäisyyttä erityisesti kirjan loppupuoliskolla, jossa kelataan 2000-lukua. Omaa kehua, että kirja oli alunperin 1000-sivuinen ja että oli vaikeaa editoida aineistoa lyhempään mittaan.
Ilmeisestikin The Who-historiikki ja tekijänoikeudet rajoittivat kerrontaa bändin osalta, jossa se varsinainen mielenkiinto olisi kirjan osalta ehkä enimmiltään ollut? Olihan Pete kuitenkin bändin primusmoottori, vaikka kirjassa muuta väittääkin. Sooloprojektitkin jäivät omituisen kepoiseksi kerronnaksi...
Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kirjanen. Ehkä jossain vaiheessa Petestä voisi kirjoittaa ihan oikea asiaan perehtynyt kirjoittajakin...? Olisiko kirja kuitenkin tarvinnut ulkopuolisen tekijän???

+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Luin tuon muutama kuukausi sitten ja oli kyllä mielenkiintoinen. Niinhän se tuppaa olemaan noissa omaelämäkerroissa, että itse musiikin käsittely jää vähän sivuseikaksi. Avoimesti kyllä puhui alkoholismista ja internet-skandaalista.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minusta tämä oli aika onnistunut kirja vaikka en ole edes fani.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ärsyttävää niuhottaa ja nussia pilkkuja, mutta se on Pete TownsHend, ei Townsend.

    Devin Townsend on Townsend, joka varmaan sekoittaa. En ole itsekään kyllä varma, osaanko itse vieläkään kirjoittaa John McLaughlinia oikeiin. :D


    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    OMG OMG ;)

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä kirjassa oli kiinnostava kohta jossa Pete Townshend kertoi miten suuren vaikutuksen Oldfieldin Ommadawn oli häneen tehnyt. Kirjoitti jopa aiheesta kirjeen Oldfieldille, Mike vastasi ja lupasi tarjota oluen. :)