Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Osteaan wanha pilulehti

Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten (13 kommenttia)
OSTETAAN RATTO NUMERO 11 /I978. EI SAA OLLA LIIMAUTUNEITA LEHTIÄ. LIIMAAN ITSE.

- tarjoukset privaattiviestillä

+/- saldo : 0 |

    pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt kiinnostaa. Mitä juuri siinä numerossa on? Onko se Ratto-poika Leo, joka syö banaania puussa?

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siinä on paljon lukemista.. saatte itse keksiä, mikä kiinnostaa eniten:

    RATTO lehti numero 11 vuodelta 1978. Sisältöä mm: ARMI KUUSELAN FILIPPIINIT!-NÄITÄ KUVIA EIVÄT NAISTENLEHDET JULKAISE-AAMU ARMIN MANILASSA!, ALASTOMAT KEHÄSTÄ OTTELU ALKAA!-TÄSTÄ KOHISEE MAAILMANLEHDISTÖ, TÄMÄN HAUTAKIVEN ALLA MAATUU SUOMEN VERISIN MYSTEERI!-VAPAAMUURARIT TATTARISUON RUUMISSILPPUJEN TAKANA?, ESITTELYVUOROSSA AMSTERDAM JA SEKSIKUNINGAS JAN BIK-HÄNEN PALKKALISTOILLAAN ON 1500 PROSTITUOITUA!, SEKSIKOULU NAISILLE OSA 2-OPETA MIEHESI LAUKEAMAAN AJALLAAN!, MASTURBOINTI EI OLE VAARALLISTA, Miss Pullukkakin melkein kalpenee-JAQUIE ON MAAILMAN LIHAVIN STRIPPARI!, SHIRLEY LONTOONLAINEN LAATUTYTTÖ-SÄÄSTÄN YLI 6000 MARKKAA VIIKOSSA!, KESÄTYTTÖ 1978 KUOPIOLAINEN SIRPA RINNEAHO, Rattopalvelu, RIITTA meren tuulen ja hiekan tyttö!, Suomen hävyttömin vitsipalsta-REVAN HUULET, HUPSISTA!-SANOI MARISA KUN TISSI LIPSAHTI!, TURISTIT KUVAAVAT NÄITÄ VANHUKSIA ENEMMÄN KUIN KETÄÄN MUITA SUOMALAISIA-HE KILPAILEVAT ATERIASTA HELSINGIN KAUPPATORIN LOKKIEN KANSSA!, Sukupuolisanomat, LÄHDIMME ROOMAAN RÄLLÄÄMÄÄN...JOUDUIMME PAAVIN HAUTAJAISIIN!, Marraskuun Rattotyttö-PÄIVI, ym...

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei yhtään Tabe Slioor juttua?

    JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minulla on tuo numero. Keräilykappale todellakin.

    Lähetä pikaisesti 1300 Euroa Western Unionin kautta ystävälleni, jonka osoite sijaitsee Thaimaassa, niin asia järjestyy. Yhteystiedot saat privana.

    PS: Kaupan päälle voin antaa vuoden -87 Lada 1500 S Combin... (auto oli Juri Derjabinin yksityiskäytössä päivän Konelan takuu/huoltosopimuksen takia). Voin myös harkita vaihtoa puutarhajyrsimeen.

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Voin myös harkita vaihtoa puutarhajyrsimeen.

    Harkitse tarkkaan, koska mulla on vuoden -55 mallinen puutarhajyrsin. Ei olekaan ihan mikään leikkikalu, made in Germany. Vetostartti nahkaremmillä. Tästä saa rakentelemalla vaikka pienen panssarivaunun naapurin kanssa käytäviin rajariitoihin.

    Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Luulisin, että Tattarisuon tapahtumien vatvominen on se kiintoisin anti...

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Voi kait sitä sanoa vatvomiseksikin, mutta aijon ihan tienata rahaa artikkelilla, joka käsittelee teemaa "suom. kansanusko menee pieleen".

    Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Voi kait sitä sanoa vatvomiseksikin, mutta aijon ihan tienata rahaa artikkelilla, joka käsittelee teemaa "suom. kansanusko menee pieleen".


    Hmmm, tämän artikkelin olisin hyvin innokas lukemaan...

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jaa, kyse ei siis ollutkaan kokeilusta aiheesta mitä viagran tilalle?, osa xxyx, järeästihän se tämän julkaisun kanssa seisoi silloin v.78kin, siis josko nytkin...?

    Fastro kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ruumiita ja lihaa samassa lehdessä. sopii saman luokittelun alle

    Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No enpä ole tuota lehteä saanut käsiini. Ja jos joku "odottaa" artikkelia, niin sepä taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuten, sillä ensin valmistuu jutska aiheesta Pekka Siitoimen okkultismi. Ilmestynee Hermeetikko lehdessä.

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No etkös sinä voi tehdä yliopiston kirjaston vapaakappalekokoelman kanssa senverta yhteistyötä, että saat sieltä kopiot haluamistasi julkaisuista/artikkeleista...?

    Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No kyllä toki, mutta olen luonteeltani hölömö keräilijä..