Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Bruce Springsteen

EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten (10 kommenttia)
En ole vielä hankkinut Pete Seeger aiheista levyä. Itse Peteä kuuntelen silloin tällöin. Niitä harvoja jotka ovat mielestäni liian vakavia asiassaan, mutta silti kelpaavat. Kunnioita Peteä aatteiden miehenä ja luin jopa elämänkerran.

Nyt oltiin matkalla ja tuli hankituksi Bruce Live in Dublin. Siinä on näitä folk aiheisia sun muuta. Ihan akmala versio Blinde By The Light biisistä.

Vähän kevyemmällä bändillä olis mennyt tää homma paremmin. Liian monessa biisissä on 2 minuuttia dixieland humppaa lopussa. Ei sitä tarvittu.

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onkos tässä ketjussa tarkoitus jutella Bruce Springsteenistä noin yleensä? Mikäs siinä...

    Darkness on the Edge of Town, Nebraska ja Born To Run olivat vielä ok, sen jälkeen äijästä on tullut yhden miehen Eppu Normaali tai U2. Eli keskinkertaista ja mautonta musiikillista lihamureketta kasvottomille Radio Nova-massoille... ilmastoituihin Audeihin. Riveristä pidin joskus... mutta se oli noihin ensikännien aikoihin...yli 20 vuotta sitten.

    Kuuntelin tuon Born To Runin muuten ihan äskettäin. Samoin tuon 80-luvun lopulla julkaistun livepaketin, ja on vaikeaa käsittää miksi olen joskus pitänyt Springsteeniä jotenkin erikoisena. Toisaalta eka autoni oli ilman ohjaustehostinta oleva 70-luvun vanha kolho, ja ajelihan silläkin... kun ei tiennyt paremmasta.

    Sorry tylyt kommentit. On vaan niin harvinaisen tylsä äijä nykyään. Viimeisestä kymmenestä levystä varmaan 5 on ollut "best of" rahastuskokoelmia. Jopa Bowien uudet puolidementoituneet tekeleet ovat parempia. Noita Pete Seeger-juttuja en ole kyllä kuullut.

    EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, Brucella ei ollut omaa ketjua paitsi ne liput konserttiin mainos.

    Uuden levyn heikko kohta oli suuri porukka lavalla. Taitava sovittaja tarttee vaan 5 muusikkoa.

    JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Taitaa vaan tämän ketjun kanssa käydä samalla tavalla, kuin meikäläisen Eppu Normaali-yritykselle. ;)

    Bruce, tuo amerikkalaisen kulttuuri-imperialismin Suuri Sanansaattaja taitaa täällä Sokrussa kiinnostaa yhtä paljon kuin hevospoolon MM-kisat.

    Thunder Road ja Promised Land ovat kyllä edelleen aika hyviä biisejä.

    Muistan muuten ylä-asteella kun olin ainoa, joka diggaili Springsteeniä. Äijästä ei moni ollut kuullut, ennenkuin Born in the USA tuli ulos. Ei se levy ihan sontaa ollut, mutta teki Springsteenistä "ääliömainstreamia". Ja sellaisen kuunteleminenhan ei enää "kapinalliselle" 14-vuotiaalle sopinut. :D

    EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jostain syystä sokrulaiset ovat keskittyneet musiikkin, säveleen, soittajiin, ja sanoista ei olla erikoisemmin kiinnostuneita. Sanat on laulajalle, kun se ei osaa muutakaan soittaa. :lol:

    Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuli käytyä Bruce katsomassa stadionilla. Ihan jees niin sanoakseen, kun en mikään sen kummempi fani ole koskaan ollut. Hyvä soundi oli. Vähän liian pitkäksi keikka venyi, ainakin siinä mielessä kun niskat jumissa koitti tihrustaa kentältä käsin. En omista yhtään levyä.

    Hezzu kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Live 1975-85 -boxi on hyllysä, riittää mulle.

    EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hei foorumifaarao, sulla on 3333 viestiä. Jos ne laskee yhtteen parittain, saa 66. Mutta ei siitä saa 666 millään, sori. Turha hälytys.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Käväisin katsomassa Brucen eilen,kun kerran oli tullut tänne Tampereelle esiintymään ja liputkin sain puoli-ilmaiseksi :) Vaikken mikään fani ole enää ollutkaan sitten teinivuosien, niin on pakko sanoa, että konsertti oli oikein viihdyttävä.Setti alkoi vallan mainiolla Badlands zipaleella ja konsertissa kuultiin muutama muukin minua miellyttävä Springsteen-biisi, kuten Thunder Road ,Because the night ja Ghost of Tom Joad.Ja olihan noita muitakin.Äijän uudempi tuotanto ei kyllä niin kauheasti minua kiinnostanut.Tosin Outlaw Pete oli ihan mukiinmenevä.Yleisönsä Bruce osasi kyllä ottaa ja veti kolmen tunnin keikan hirvittävällä energialla läpi ilman taukoja.Tässä settilista kokonaisuudessaan:

    Badlands

    Radio Nowhere

    Prove It All Night

    Outlaw Pete

    Out In The Street

    Hungry Heart

    Working On A Dream

    Seeds

    Johnny 99

    Ghost of Tom Joad

    Raise Your Hand

    Cover Me

    Because The Night

    Thunder Road

    Waiting On A Sunny Day

    Promised Land

    The Dark End of The Street

    Kingdom of Days

    Lonesome Day

    The Rising

    Born To Run

    Encore:

    Hard Times Come Again No More

    Bobby Jean

    Land of Hope And Dreams / People Get Ready

    American Land

    Glory Days

    Santa Claus Is Coming To Town

    Dancing In The Dark

    Hightidesurfer kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : -2
    Jaa, enpä olisi kovin pienellä rahalla tuonne lähtenyt kärsimään...

    OldfieldOlli kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jaahas aika kuluu. Bruce kävi Suomessa viime heinäkuussa ja teki ihan helvetin kovan keikan. Ja nyt olis taas luvassa uutta keikkaa Toukokuulle. Kyllä se vanha jaksaa :) Huvittaa muuten , miten joku viitsii tekaista tunnukset foorumille, kuten tämä hightidesurffaaja , julkaista yhden aivopierun ja sitten hävitä pois :) no joillain se on kengännumero isompi kuin Äo