Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eloy : Silent Cries And Mighty Echoes

Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten (5 kommenttia)
Laulaja on kammottava. Ensimmäisessä biisissä hän kuulostaisi laulavan "here comes the master of sanitation..." useampaan kertaan. Onko tämä kenties konseptialbumi siivouspalveluista? Progressiivista! Arvosana: 6/10

+/- saldo : 0 |

    Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Unohdit mainit että bändi lainaa heti ensi minuuteissaan ihan törkeästi Pinkkareitten Wish You Were Here-levyn Shine On You Crazy Diamonds-kappaleen alkua...Vaan kyllä tätä kuuntelee omanlaisenaan tuotoksena kaikista heikkouksistaan huolimatta ;-)
    Arvosana : 7

    Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mummielestä laulajan vahva aksentti ja väärinlausuminen on vaan hienoa, tuo vaan lisää persoonallisuutta, ei kenenkään kuulukaan laulaa vierasta kieltä ihan puhtaasti, varsinkaan ennen vanhaan :)

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minusta on parempi laulaa omalla kielellä jos vieras ei taivu. Jos Eloysta puhutaan niin laulajan ongelmat on kyllä paljon suurempia kuin aksenttiosasto. Kuulostaa kuin kaverilla olisi nenä tukossa pysyvästi.

    Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No parempi toki niin, mutta joskus halutaan ylittää kielimuureja, vaikka eihän se mitenkään tarpeellista olisi, musiikista voi nauttia vaikkei mitään ymmärtäskään.

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    "Jesus walked through our deserted heart
    Nothing on Earth will ever tear us apart -
    Nevermore!"