Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Steven Wilson : Get All You Deserve

OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten (5 kommenttia)
En omista kumpaakaan Wisonin soololevyä, mutta tämä tuli hankittua Blu-Rayna. Kuva ja ääni erinomaiset. Tietysti, sillä SW osaa teknisen puolen hommat erinomaisesti. Bändi on osaava. Steve Hackettin kiertueeltakin tuttu basisti Nick Beggs on jälleen suorastaan loistava. Biisit kuulostavat kuin olisivat Porcupine Treen biisejä, mikä ei tietenkään ole outoa, Hyvä paketti.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Bändi on aivan huikea! Marco Minnemann lienee porukan virtuoosimaisin soittaja.

    Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Uusi biisi Luminol (tulossa Wilsonin seuraavalle levylle) on kyllä todella upea! Eroaa myös ehkä selkeiten toistaiseksi Porcupine Treestä. Progempi ja jazzimpi kuin PT koskaan. Ja kyllähän Raider II on myös jotain ihan muuta kuin PT.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Luminol on kyllä hyvä, Raider II ei oikein meikäläiselle iske. Jazzahtavaa on tyyli välillä joo, mutta kyllä aika monessa kappaleessa PT tunkee esiin. Ei niin, että se paha asia olisi.

    Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Koskettimien käyttö on yksi tärkeä erottava tekijä Porcupine Treehen. Tektstuurien erikoismies Richard Barbieri ei ole soittanut ikinä PT:ssä mitään vastaavaa kuin virtuoosimaisesti sooloileva Adam Holzman.

    Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvähän tämä levy on kuin mikä. Näitä kappaleitahan soittaisi vaikka sen tuhat eri bändiä mutta tämä kokoonpano saa ainakin aikaan hienon tunnelman jota taas ei niin vaan jokabändi saakaan aikaan. Varmaankin bändi on lavalla kuin kotonaan. Ihmeellisen pehmeä soundi miellyttää korvia.