Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Boston : Life, Love & Hope

Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten (4 kommenttia)
Oon yrittänyt kuunnella tätä ymmärtääkseni, mutta ei, en pysty kuin yhden kappaleen kerrallaan. Vaikea keksiä tylsempää rock-musiikkia.

+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Iso parannus edelliseen, mutta ei tämä valitettavasti kuitenkaan mikään erityisen merkittävä levy ole. Sail Away on hyvä biisi , mutta muuten albumi on aika tasapaksu. Toki ne pahimmat rimanalituksetkin , mitä Corporate Americalla oli, vältetään. Mutta ei tämä nyt sentään mitään tylsintä rokkia ole, hei! Asenteellisuus paistaa hiukan läpi!

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan kuunneltava popalbumi, mutta kieltämättä hieman tylsä. Bostonin tuotannossa jää selkeästi toiseksi huonoimmaksi. Ja miksi tässä on nuo pari Corporaten biisiä uudelleen, kun eivät mitenkään merkittävästi ole erilaisia alkuperäisiin nähden? Ja eivät ole kummoisia biisejä alunperinkään.

    Harmi. Olisin niin mielelläni pitänyt tästä. Tietysti "Walk On" oli niin erinomainen AOR-levy, että siitä oli vaikeaa panna paremmaksi, mutta kyllä Corporate ja tämä ovat pahoja pettymyksiä.


    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, hieman ihmetyttää, että miten 10 vuodessa on kertynyt niin vähän materiaalia, että pitää kierrättää edellisen levyn matskua. Samalla tavallahan oli myös Corporatella yksi Walk Onin biisi uudelleen lämmitettynä.
    Tietyllä' tavalla Life, Love & Hope on sitä tuttua taattua Bostonia, aina melko kliseisiä sanoituksia myöden, mutta joku potku tuntuu puuttuvan. Mies itse tuntuu olevan kovinkin tyytyväinen uuteen levyyn, mutta olisiko se vanha tuttu vanhenevan , elämäänsä tyytyväsen miehen syndrooma iskenyt myös Scholziin ja luomisen vimma on vaihtunut pikkumaiseen pilkun viilaamiseen ja täydellisyyden tavoitteluun säveltämisen kustannuksella.

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täydellisyyden tavoittelu ei ainakaan ulottunut soundeihin: kuulosti todella kompressoidulta.