Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Shub-Niggurath : Testament

Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten (3 kommenttia)
Testamentin avantgardistinen synkistelypörinä on omiaan nostattamaan verenpainetta. Myönnän auliisti että laajassa määrittelyssä kaikki se mitä ihminen erilaisilla instrumenteillaan tuottaa voidaan nimetä musiikiksi. Traktorit ja muut maatalouskoneet, siivousvälineet, ilmastointilaitteet, tehdassalit ja vaikkapa kuokkiminen kaikki tuottavat ääntä, jota voidaan ja on käytetty musiikin elementteinä. Shub-Niggurath toki on klassinen kokeilevan musiikin bändi, joka tuottaa ääntä ihan oikeilla instrumenteilla. Bändin joutsenlaulussa ei ole saatu silti mitään uutta siihen ilmaisupalettiin, joka debyytillä Les Morts Vont Vite oli aikoinaan uutta (edistyksellistä?) ja tehokkaammin – jos tätä termiä yleensä voi tällaisesta musiikista käyttää – toteutettu. Eräs tuttuni kuittasi Shub-Niggurathin musiikin muodoksi ilman sisältöä, mutta se nyt lienee epäoikeudenmukaista…

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Les Morts Vont Vite on huikea mutta muista Shub-Niggurathin levyistä en ole oikein innostunut. Toisaalta myönnän että en ole myöskään antanut niille kovin paljoa aikaa.

    Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Shub-NIggurathin musiikki panee aika nopeasti miettimään että aikaansa voisi ehkä käyttää hyödyllisemmin tai ainakin nautinnollisemmin ;-)

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuo Vont Vite on nautinnollista kuunneltavaa! Ei toki sovi päivään jokaiseen, mutta toisaalta mikäpä levy sopisi.