Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Donovan : Cosmic Wheels

Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten (2 kommenttia)
70-luvun alkupuolen tyylinen vauhdikas ja monipuolinen pläjäys. Donovan käyttää runsaasti falsettia ja äänensä äärirajoja vasta tällä äänitteellä, 60- luvun levyillä hän piti äänijänteensä aika rauhallisessa kuosissa. Intergalactic Laxative - hassu kakkajuttu astronauttien tarpeiden tekemisestä- oli aikoinaan paheksuttu, vaikka nykyään tuollaista esiintyy miltei joka toisessa lastenohjelmassakin. Samoin tietyissä piireissä närää herättäneen lauseen " I like my women to cook" ansiosta pitää muistaa että Donovanissa oli aina tietty terä olemassa huolimatta lempeän ja kiltin miehen maineesta. I Like You, singlenäkin julkaistu hieman Lou Reedin Berlin-klassikon henkinen intensiivinen rakkauslaulu on edelleen itselleni levyn parasta antia, sen verran se käy sydämelle.

+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Intergalactic Laxative - hassu kakkajuttu astronauttien tarpeiden tekemisestä- oli aikoinaan paheksuttu, vaikka nykyään tuollaista esiintyy miltei joka toisessa lastenohjelmassakin.

    Oli ihan pakko käydä kuuntelemassa YouTubessa. Donovanistahan paljastuu uusia puolia...

    Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Donovan lienee yksi kilteimmistä ja miellyttävimmistä supertähdistä; oikea naiviuden prototyyppi, jolla sattui kultalusikka napsahtamaan suuhun. Ainoa selkeä tahra miehen elämässä on kahden ensimmäisen lapsensa äidin - Enid Karl (o.s Stulberger) - hieman epämiehekäs kohtelu. Donovan myöntää itsekin että Enid joutui olemaan tavallaan rankaisuväline Lindalle, kun tämä ei miehen monista pyynnöistä huolimatta suostunut avioliittoon vielä 60-luvulla. No, nythän Donovanilla ja Lindalla tuli 44 vuotta avioelämää täyteen tässä kuussa.