Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hoelderlin : Fata Morgana

Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tämä vuoden 1981 levy jatkaa samalla linjalla kuin edellinenkin... siis alamäkeä mennään edelleen poppistyylillä vaikka onkin hieman parempi kuin se edellinen. Toki näistä parista levystä voisi hakea malliksi esim. A.Parsonsia, muttamuttaniin?... laulukieleksi on tässä palautettu Saksa.

+/- saldo : 0 |

    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Bändi hajosi kesken äänitysten ja levy julkaistiin tavallaan hieman keskeneräisenä (vai viimeisteliköhän joku tyypeistä sen, en muista). Hieman kokeellinen Supermarkt ja päätösraita Das Alte Lied vihjailevat vielä proge-menneisyydestä, mutta muuten on varsin kepeää. Saksaksi laulettuna tämä toimii yllättävän hyvin eikä kuulosta väljähtäneeltä. Herää kysymys miksi välissä piti laulaa englanniksi kun selvästikin saksa toimii bändillä paremmin.

    Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Bandi teki paluun v.2007 levyllä "8". Tosin vain yksi jäsen oli enää alkuperäinen, mutta sehän kai riittää.

    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sitä levyä en omista. Näyttäs tuola discogsin mukaan olevan kolme enemmän tai vähemmän pitkän linjan tyyppiä; Christoph Noppeney, Michael Bruchmann ja Hans Bäär. Oletin kyllä että Joachim Grumbkow on semmonen avainhenkilö, jota ilman ei bändi vois toimia, mutta kai se sitte voi.