Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

IQ : The Wake

Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten (2 kommenttia)
Hieman kömpelöhän tämäkin on, mutta silti joka suhteessa Lush Atticia parempi. Parhaimmillaan (kolmen ekan biisin jatkumo, Widow's Peak) oikein hyvä.

+/- saldo : 0 |

    Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nii jos nyt on tarvetta pistää levyjä jonkulaiseen järiestykseen niin, ehkä mää tämän pienestä köpöydestä huolimatta nostasin ylimmäksi näistä neljästä mitä mulla on. The Seventh House toki kuulostaa paremmalta, mutta jokin tässä köpöydessä viehättää. Jos vertaa vaikka Marillioniin, joka pääsi EMIn suojissa levyttämään enemmän ja paremmissa studioissa niin nää väänsi väkisin omin avuin niin hyvää kuin se tuolloin oli mahollista.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Todella köykäinen meininki. Välillä tuntuu kuin rumpali soittaisi ihan eri biisiä kuin muu bändi. Semmoinen voi toki olla todella progressiivista touhuakin, mutta The Wakella valitettavasti se kuulostaa kyllä puhtaasti vahingolta. :)

    Regressiota tapahtui koska ainakin muutama vuosi sitten remiksatulla debyytillä (Tales From The Lush Attic) bändi kuulosti kaikin puolin paremmalta. Tiedä sitten miten paljon tuota levyä on korjailtu. 5/10