Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Van Halen : 5150

JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten (6 kommenttia)
Eli Sammy Hagarin debyytti Van Halenin vokalistina. Oli alusta asti selvää, että pelleilyt loppuivat tähän ja nyt vietiin bändin soundi ja melodisuus seuraavalle tasolle. Good Enough ja Best of Both Worlds-biisit ovat kuin suoraan vanhoilta levyiltä, mutta Hagar vetää nämä terävästi ja kovaa.

Tämä lienee suosikkini bändin tuotannosta. Aivan mahtava levy. Suoraa tykitystä ja hienoja melodisia biisejä, kuten Dreams. Samoin Summer Nights on parhautta täysillä kuunneltuna. Todellinen "best of both worlds"-albumi ja kiteyttää hyvin, mikä tässä bändissä on spesiaalia. Arvosana: 9 1/2

PS: Love Walks In lienee yksi kliseisimpiä, siirappisimpia ja klassisimpia AOR-popitteluja tältä aikakaudelta. Eli loistava. Kun kuuntelen tätä, haluaisin taas olla 15-vuotias. No... ainakin ehkä viikon verran. ;)



+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eikös tällä ole Why Can't this be love ja mikä piru se toinen hitti oli? Ensiksi mainitulla on aivan älyttömän koukuttava kitaraintro. Eddie on kyllä loistava kitaristi. Ei mulla silti näitten levyjä ole kuin joku bitteinä koneella.

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä kyllä. Dreams oli hitti myös. Ja Eddie tosiaan uskomaton kitaristi.




    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Miten upea biisi "Dreams" onkaan! Yksi VH:n parhaista koskaan. Toimii hienosti myös pianocoverina.



    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lick My Love Pump on parempi pianokappale.

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eiköhän laiteta painonuotit tilaukseen kimpassa! Säästetään postikuluissa ;)

    Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei sytytä Hagarin Halen sitten yhtään. Eddien kitarasoundikin on heikentynyt, liekkö syynä ihan sitten kyseinen 5150-studio jasekäettä Ted Templeman ei tainnut olla enää tuottamassa?