Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Van Halen : For Unlawful Carnal Knowledge

Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten (14 kommenttia)
Hagar-kaudelta tämä miellyttää eniten. Tykkään levyn konstailemattomasta tuotannosta. Levy ei kokonaisuutena ole kovin kummoinen, mutta Poundcake, Judgement Day ja Pleasure Dome varmistavat paikan levyhyllyssä.

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Right Now on myös mainio biisi.



    Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämäkin on tullu myytyä pois :) Ekaa Halenia sinnittelin pidempään, mutta luovuin sitten siitäkin, en kuuntelis kummiskaan.

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Komppaan Janusta. Suht. mainio VH-albumi tämä F.U.C.K tosiaan. Sieltä parhaasta päästä, eli seiskan arvoinen vähintään.

    Wikipediasta kun katsoin, niin Rolling Stone antoi tälle kaksi tähteä ja Ultimate Guitar viisi. :)

    Poikabändihän tämä on aina ollut. Eddiekin on kovassa kuosissa nykyään.




    Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä mulle Van Halen katosi Hagarin tullessa kuvioihin mukaan.

    Jimi kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jukezin kanssa samaa mieltä. Oma suosikkini on Fair Warning, joka on samalla ainoa VH-levy hyllyssäni. Van Hagaria en kestä kuunnella.

    Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Fair Warning..mahtava levy! Paitsi paria loppusynttyäklötystä en ymmärrä, oliko pakko pilata lähes täydellinen levy niillä..... :((

    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    DLR:n munanimeminen (fanien ja median taholta) on aina vituttanut. Äijähän on sitäpaitsi täysi mulkku. :D DLR oli hyvä studiolaulaja ja showmies, mutta ei livelaulajana mitenkään erikoinen. Hagar kokonaisuutena paljon parempi hardrock-vokalisti, kuten tämäkin albumi todistaa.

    Kyllä tämä lähes kasin levy on, muutamaa filleriä lukuunottamatta (Spanked, ym). Poundcake ja Judgement Day loistavaa tykitystä ja Right Now on aivan huippubiisi.


    Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mut se kokonaispersoonallisuus ja karisma kovempi!
    Olen verrannut tätä huithapelia Alex Harveyhin, joka tosin oli omaa luokkaansa!

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä Poundcaken livessä on kaikki kohdallaan. Black & Deckeriin tulee virtaa, bändi kovassa iskussa, Eddiellä melkein kaikki hampaat suussa ja yleisö mukana. Veikkaan kyllä, että Hagarille nuo housut ovat jälkeenpäin sellainen "I wish I haven't done that"-juttu. :D



    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kun tässä ketjussa on tuota iänikuista Sammy/DLR-vääntöä, niin heitetäänpä lisää vettä myllyyn (ihan hyvässä, mutta provosoivassa hengessä). :D Katselin 1983 liven DLR:n kanssa (joka oli yhtä tuskaa). Michael Anthony ja EVH pelastivat "backup-laulullaan" tuossa, mitä pelastettavissa oli - ja sitten katsoin heti perään tämän.



    Eli webcamilla taltioitu, vahvasti myötähäpeää aiheuttava live viimeiseltä 2012-kiertueelta. Täytyy sanoa, että DLR on nykykunnossaan suoranainen vitsi. Jos se oli surkea laulaja livenä 1983, niin nyt täytyy sanoa, että ukko ei osaa laulaa enää sitäkään vähää. Tämä on suunnilleen yhtä viihdyttävää kuunneltavaa kuin styroksin hankausääni.

    Tällainen heikohko kuvan- ja äänenlaatu ei tietenkään tee oikeutta millekään yhtyeelle, mutta silti tämä on ehkä paskin koskaan näkemäni livetaltiointi (yhdeltäkään merkittävältä bändiltä). Voi vain kuvitella, mitä nuo 20.000 lipun ostanutta pitivät näkemästään. Itse olisin kävellyt kuluttaja-asiamiehen puheille ja vaatinut fyrkat takaisin.

    Ei mene kaaliin, että joku voi digata tätä pölvästiä. Tietysti, jos sirkuspelle Hermanni-tyylinen esiintyminen ilman mitään laulutaitoa on se ykkösjuttu, niin sitten. :D

    Osuva kommentti tuolta YT:stä:

    As a big VH fan, I find this ridiculously bad. It's not the musicianship from Eddie and Al, it's simply DLR. One of the greatest rock bands ever, one of the greatest guitarists of all time(the best imo) is into it's final touring days and is fronted by a joke. Any VH fan or rock n roll fan knows that DLR was all about showmanship over musicianship live in concert and that past in his earlier days, but not anymore. I saw them on the 2007 tour and it was not too bad, DLR surprised me actually. But this is just plain shit and I suspect it will only get worse when and if they tour again. Sammy haters just don't get it....the DLR era was over and should have stayed over. VH got slightly different with Sammy, but they were still a great rock n roll band in every possible way and VH with Sammy still put other bands to shame. I just finished listening to a bootleg of VH in Chicago in 1993 doing the song Pleasure Dome and it blows this performance away. I will enjoy the VH albums I have, which is every one they released, and the memories of 2 shows....but this band is shit with DLR back.

    Olisin lisännyt vielä: Some bands just don't know when to quit. :)


    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En ala tuota katsomaan, mutta uskon kyllä puheet äänen katoamisesta.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei tuota tarvitse katsoa kuin minuutti (mistä kohtaa tahansa), niin pointti tulee selväksi.


    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Geddy Lee on viisas mies:
    Van Halen with Sammy Hagar or David Lee Roth?
    I don't listen to either.

    Lähde: http://www.rollingstone.com/music/features/rushs-geddy-lee-answers-your-twitter-questions-20141114


    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä tämä on vaan hieno rocklevy. Spanked on kehno ja Man on a Mission ehkä vähän tönkkö, mutta muutenhan kaikki muut biisit ovatkin melko jäätävää mättöä. Alex Van Halenin rumpalointi FUCK:lla miellyttää myös kovasti.

    En tiedä, miksi 90-luvulla julkaisun aikoihin en innostunut tästä. Vaikutti ehkä liian raskaalta kamalta silloin, eihän tässä mitään melodisia biisejä ole. Nyt en saa tästä ja Balancesta tarpeekseni. :)

    Arvosana 8 1/2.