Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Big Big Train: English Electric (Full Power)

Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten (2 kommenttia)
Hieno julkaisu(2cd) paksuilla kansilla ja biisikohtaisilla selostuksilla. Aikamoinen musiikillinen matka (yli 2 tuntia). Alunperinhän nämä julkaistiin 2012 ja 2013 erillisinä levyinä. Pari lisäbiisiä ja uudelleen asemoitu biisijärjestys. Ilmeisestikin bändi koki tämänlaisen yhteennaittamisen tarpeelliseksi?

Epätarkemmalla kuuntelukeskittymisellä biisit meinaavat jatkua toisistaan erottumattomalla vuolla. Keskittyen, löytyy taustalta soitannollisesti paljon kaikkea kivaa ja venkuraa, niinkuin progeen kuuluu. Joku biisi kuulostaa aivan Collinsin Genesikseltä, ehkä paikoitellen ollaan jopa lähempänä esikuvaorkesteria nyt, kuin aikaisemmin. Jossain välissä kitarasoolon aikana kuului vahvasti Jethro Tull?! Gregoryn soolot ovat soundillisesti tällä julkaisulla vähemmän huomiota herättäviä. Soitto kylläkin kulkee. Paljon avustajia ja apusoittajia levyllä, joita esitellään hienosti kansiteksteissä.

Virgilion ja Spawtonin yhteensoitto on iloa korville! Ihmettelen Virgilion asemaa bändissä? Beardissa biisejä oli paljon miehen nimissä ja nyt tässä Trainissa hän ilmeisestikin nauttii ja keskittyy soittamiseen. Paloiko miesparka Spockissa loppuun?

Tällaisen tuplajulkaisun voisi arvuutella eräänlaiseksi virstanpylvääksi bändin tähänastisella uralla. Saas nähdä tuleeko muutoksia jatkumoon tulevaisuudessa?

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Virgilion ja Spawtonin yhteensoitto on iloa korville! Ihmettelen Virgilion asemaa bändissä? Beardissa biisejä oli paljon miehen nimissä ja nyt tässä Trainissa hän ilmeisestikin nauttii ja keskittyy soittamiseen.
    Virgilio lähti aikoinaan SB:stä koska hänellä on täyspäiväinen keikka Circue du Soleilissa joten eiköhän ainoa syy hänen pieneen rooliinsa BBT:ssä ole se että enempään ei ole aikaa. Eikä muuta ehkä BBT:ssä ole tarjollakaan, mutta se lienee Virgilion tilanteessa just ok. BBT:hän ei ole toistaiseksi keikkaillutkaan joten sekään ei ole ongelmana Nickin kannalta.

    Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    http://www.youtube.com/watch?v=9iBJSp0g1ws