Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Steve Hillage : L

Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten (5 kommenttia)
Hurdy Gurdy Manissa on jotain kovin iljettävää. Siis sekä Hillagen tulkinnassa että alkuperäisessä. Siksi sopikin niin hyvin Fincherin leffassa Zodiac murhan taustalle soimaan. Donovanin alkuperäinen versio siis.

+/- saldo : 0 |

    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vaikka tässä onkin peräti kolme coverbiisiä on tämä mielestäni vahvempi kokonaisuus kuin Fish Rising. Tämä on myös selvästi läheisempää sukua ja jatkoa You:lle kuin Fish Rising oli. Hillagen new age -hörhöilyt myöskin heräävät. Todd Rundgren tuotti ja Utopia soitti.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan ok tämä on, mutta täysillä en innostu. Ehkä toi Utopian porukka jää muusikkoina hieman persoonattomiksi tässä. Tuotantokaan ei ole kovin kummoinen. Itseasiassa soundit on jopa aika paskat. Trumpetisti Don Cherryn vierailu on ihan kiva. Häntä olisi kuullut mielellään enemmänkin. George Harrison cover It's All Too Much on hyvä.

    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vaikkaan että tuo rumpusoundi, jota kuullaan Hurdy Gurdy Glissandossa, Lunar Musick Suitessa ja It's All Too Muchissa on joku Rundgrenin sixties -fiilistelyjuttu, samaa soundia oli Faithful-levyllä, joka ilmesty myös 1976.

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olisko laitettu peräti rättiset rumpukalvoille dumppereiksi? ;)

    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan jees levy. Paikoin vähän tylsähkö, mutta Hillagen kitarointi on miellyttävää.