Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Magma : Mythes Et Legendes Volume 5 dvd

Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten (3 kommenttia)
Magma livenä 2011. Ai saatana kun on kova meno! Tässä taitaa olla parhaat soundit mitä Magmalla ikinä on ollut. Mukaan lukien nämä tuoreimmat studiolevyt.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Konsertin aloittava kaksikymmenminuuttinen Attahk (Retrovision) on ihan hemmetin tiukkaa kamaa! Mulle ihan vieras kappale. Jos olen oikein ymmärretty kappale on äänitetty Attahk-levyn aikoihin, mutta ei päätynyt levylle. Ainakaan tämä biisi nimeltä Attahk ei sisällä mitään Attahk-levyn musiikkia. Sekavaa? Kyllä!

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihmetyttää että mistä Christian Vander aina löytää näin hyviä muusikoita esittämään monimutkaista musiikkiaan. Magman musiikin esittäminen klubeissa ja pienissä teattereissa ei voi olla mikään kultakaivos näille muusikoille etenkin kun huomioi että näiden kappaleiden treenaaminen näin tiukkaan kuosiin vaatii varmasti paljon treeniä. Kaipa nämä muusikot sitten arvostavat Vanderia ja hänen musiikkiaan niin paljon että Magmaan pääsy on jo jonkinmoinen kunnia-asia. Ja syystäkin! Jonkimoinen musiikillinen nerohan Vander on. :)

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oho, onpa Vandersin vokaalisoolo upea Felicite Thöszissa! Ukon lauluääni hienossa kunnossa vielä yli kuusikymppisenä. Rehellisesti sanottuna en ole edes aiemmin oikein tajunnut miten hyvä laulaja hän on.

    Tässä on mukana myös superaggressiivinen uusi kappale Slag Tanz joka ilmeisesti on tarkoitus sisällyttää seuraavalle Magman studiolevylle.

    Hyvä arvostelu dvd:stä: http://freq.org.uk/reviews/magma-epok-5-mythes-legendes/