Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Van Halen : Live : Right Here, Right Now

JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten (2 kommenttia)
Van Halenin ainoa livelevy on erittäin hyvä paketti. Tosin ehkä tosin vähän liikaa F.U.C.K-painotteisella settilistalla. Tästähän julkaistiin myös loistava ja energinen live-DVD, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.
http://youtu.be/qdBqQ_ZA2Os

DVD on tosin vain "puolikas" setti.

Se mikä latistaa vähän tämän levyn fiilistä on se, Hagar kirjassaan kertoo, että hänet pakotettiin studioon laulamaan biisit uudelleen päälle - ja että kaikki laulut ja osa EVH:n kitarasta oltaisiin "tohtoroitu" päälle jälkeenpäin. Toisaalta ei Van Halen varmaan ainoa livelevyjä jälkeenpäin editoinut bändi ole, mutta onhan se nyt vähän paksua, jos live ei olekaan live.

"Sammy Hagar complained in his autobiography about the album not being completely live (which is a practice that’s actually common in the industry). “The problem was they re-recorded almost the entire live album, because Eddie was out of tune, or Al had sped up or slowed down. They fixed everything. Only now that Eddie was playing in tune, my singing’s off-key. And where Al sped up in “Runaround,” now I’m singing ahead of the beat. Now I had to go back in the studio and redo all my vocals. I wanted to kill those guys."

Täältä lisää juttua:
http://www.vhnd.com/live-right-here-right-now/


+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuolta löytyy cover The Who:n Won't Get Fooled Againista. Erikoista siinä on, että Eddie soittaa syntetisaattorikuvion kitaralla.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo. Eddiehän soittaa kitaralla myös mm When it's Loven syntikkakohdat. Samoin Right Now:n introssa oli EVH koskettimissa. Vanhemmilla kiertueilla oli vielä syntikka lavalla. Tässä muistaakseni kaikki ollaan korvattu kitaralla. Dreamsin syntikkariffi taitaa tulla nauhalta "polkimilla".