Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Van Halen : A Different Kind of Truth

JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten (6 kommenttia)
2012 julkaistu albumi, jossa David Lee Roth tekee paluun laulajaksi. Bassossa Michael Anthonyn tilalla Eddie Van Halenin poika. Wolfgang.

Eipä näilla spekseillä uskoisi, mutta tämä on yllättävän hyvin potkiva levy. EVH kovassa vedossa ja biisimateriaalikaan ei ole huonoa. Sirkuspellen laulukin ollaan saatu studiokikkailulla kuulostamaan siedettävältä. Tätä seurannut kiertue oli valtava taloudellinen menestys, myyden puoli miljoonaa konserttilippua jo kauan ennen rundin puoliväliä. Musiikillisesti kiertue oli pohjanoteeraus ja loppui "yllättäen" kesken. "Sources told Rolling Stone the band was fighting and the members "hate each other.""

Arvosana: 7 1/2


+/- saldo : 0 |

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kylläpä siinä rokkiuskottavuus on koetuksella, jos on pakko ottaa oma poika mukaan legendaariseen kokoonpanoon. Kampäkki olis pitäny btehdä kymmenen vuotta aikasemmin, muttei tainnut vielä luvatut dollarit silloin vielä riittää.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oma poika on varmaan ihan kelvollinen basisti. Mutta jos mitään paluukiertuetta edes enää harkitsee, veljesten on pakko pyytää Hagar ja Michael Anthony takaisin. Ainakin, jos motiivina on edes vähäisessäkin määrin joku muu, kuin pelkkä raha.

    DLR toimii studiossa vielä jotenkuten, mutta livenä se on yksi surkeimmista vokalisteista ikinä, varsinkin nykykunnossaan. Kaksi taltiointia olen tuolta rundilta katsonut ja ne ovat niin hirveitä, että pieniä lapsia ainakin olisi suojeltava siltä kauheudelta. Ja tuo ei ole enää edes mikään Hagar/DLR-mieltymysjuttu, vaan äijä on nykykunnossaan sysipaska vitsi.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tästä voisi Jukez tykätä. Vanhan liiton tyylinen energinen VH-biisi, jossa Eddie pistää parastaan.



    Muutama vastaava hyvä raita tältä levyltä löytyy.

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo...ihan kuulostaa hyvältä. Viimeinenkin maku Halenien sekoperheestä meni, kun ottivat kambäkissä basistiksi teinipojan ja unehtivat Michael Anthonyn ,(

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, samaa mieltä. Anthonyllä oli tärkeä rooli myös taustalaulajana.

    Noilla spekseillä olin varma, että tämä levy olisi täyttä roskaa. Mutta yllättävän hyvä ja potkiva kiekko, jossa on monta hyvää biiisiä.


    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Livenä ei sitten oikein toiminutkaan kovin pitkälle...