Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kevin Gilbert : Thud 20th Anniversary Edition

Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten (4 kommenttia)
Vau! Ompa remasteroinnilla saatu upeutta aikaan. Hienot lisurit levyn demoista..laadukkaita on nekin.
Nämä boksit vaan on hieman ärsyttäviä, vaikeita säilyttää normikokoisten cd-levyjen joukossa ja levyt tässäkin pahvisissa taskuissa! ..tana, joka kerta, kun levyn taskusta ottaa, on odotettavissa jonkin asteinen NAARMU #######

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Thudin soundeissa ei ole ollut mielestäni valittamista. Ihmettelen kovasti jos pelkällä remasteroinnilla on saatu noin uuden levyn kohdalla positiivisia vaikutuksia aikaiseksi.

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihmettele vaan ihan vapaasti, nämä ovatkin minun henkilökohtaisia havaintojani.
    On totta, että Gilbert osasi äänittämisen ja hyvän lopputuloksen äänenlaadullisesti valmistaa. Ei Thud ollut huono ääneltään alunperinkään. Onhan tuosta kuitenkin 20 vuotta, onko se paljon vai vähän, on siellä remasteroinneissa nippeleitä kuitenkin viilattu, sen huomaan..

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    "Uudella" tarkoitin että levy on niin tuore että se on alunperinkin masteroitu cd:tä varten ja myös ajalta jolloin cd ei ollut enää mikään uusi ihmeellinen asia masteroijille.

    Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kevin Gilbert oli multi-instrumentalisti, säveltäjä, sanoittaja, laulaja ja yleinen musiikkinero joka valitettavasti kuoli tapaturmaisesti ( autoerotic asphyxiation) vuonna 1996 vain 29 vuotiaana. Gilbert soitti monissa eri projekteissa (kuten Toy Matinee ja Giraffe) ja teki yhteistyötä mm. Keith Emersonin kanssa, mutta Thud oli vasta hänen ensimmäinen varsinainen sooloalbuminsa. Thudin musiikin voisi kai määritellä progressiiviseksi popiksi tai hienostuneeksi singer-songwriter musiikiksi. Biisit ovat tarttuvia ja täynnä sovituksellisia koukkuja. Sanoitukset ovat nokkelia ja sarkasmi on usein niissä keskeisessä roolissa. Kevin Gilbert soittaa suurimman osan instrumenteista levyllä yksin käyttäen apumuusikoita vain muutamassa kappaleess. Napakasti tuotettu levy on vahva kokonaisuus, paremmassa maailmassa lähes jokainen biisi olisi voinut olla hitti. Parhaat biisit: Joytown

    8/10