Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Druid : Toward The Sun

Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten (2 kommenttia)
Jos omaa nälkää 70-sointiselle Yessille, on Toward The Sun ihan kelpoa musiikkia näin vielä suruaikaa eläessä. Laulussa paljonkin Anderson-kloonia, mutta mielestäni suhtkoht onnistuen.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä en ole ikinä saanut mitään irti Yes-klooneista Druidista tai Starcastlesta. Levyt on kyllä hyllyssä, ehkä jonain päivänä annan taas mahdollisuuden. Nyt suruaikana on kuitenkin parempi pysyä oikeassa tavarassa.

    (Näköjään mulla kahdeksan vuotta tämän viimekuuntelusta. Ihmeen paljon mä olen tätä joskus pyörittänyt... Onko tämä sittenkin hyvä...?)

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Aika sujuvasti tän jaksoin kuunnella läpi, eikä missään vaiheessa tökkäissyt. Paljon miellyttäviä hetkiä. Kitaristista jopa pidän. Ja tuo bassosoundihan on suoraan Chrisin ohjekirjasta...mellotron kans miellyttää..
    Ihan täydeksi Yes-klooniksi en millään haluaisi Druidia nimetä. On tässä jotain hieman enemmän. Ehkä Starcastle sitten vastaavasti voisi olla enempi se klooni??
    Druidilla on aika mielenkiintoinen historia, voittivat Melody Makerin järjestämän kisan, johon sitten järjestäjät lämpenivät suuresti. Punkki tappoi sitten orkesterin aikalailla tehokkaasti. Rumpali siirtyi Gary Numanin bändiin 79.