Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Joe Satriani : Super Colossal

Jukez kirjoitti noin 7 vuotta sitten (1 kommenttia)
Satriani-maratoonissa 2006 julkaistu 'tyhmäniminen' Super Colossal. Ei voisi huonommin levy alkaa ja loppua. Muutama maukassoundinen ja letkeä biisikin joukosta löytyy (mm. Just Like Lightnin'). Suosikkini varsinkin livenä hienosti pitkiä ulvovia kitaranuotteja sisältävä balladi The Meaning Of Love.
Joe on levysessioihin kerännyt suppean virkamiesporukan, jättäen bassot ja koskettimet myös kitaroiden lisäksi omalle soittovastuulleen. Voi miten Joe kaipaisi ulkopuolista tuottajaa!!!!..ja mukavuusalueensa ulkopuolisia soittajia..
Jos nyt jotain uutta on levyltä pakko hakea, on Joe palkannut neljälle biisille kolistelijaksi Simon Phillipsin, jonka rumpusoundeja ja soittotapaa vois vertailla Jeff Campitellin vastaaviin...
Ehkä yksi Joen puuduttavimmista levyistä. Kuuntele levyn käynnistävä nimibiisi Super Colossal ja levyn päättävä Crowd Chant ja......

..mutta silti...jokin näihin Joen heikoimpiinkin levyihin ajoittain vetää.. miehen soundi on korville karkkia ja tekninen taitavuus omaa luokkaansa. Levy säilyy puutteistaan huolimatta hyllyssäni..



+/- saldo : 0 |