Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Rush : Counterparts

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (8 kommenttia)
Piti ihan ostaa remasteroitu versio tästä levystä, mutta ei tämä puukorva kuule varsinaisesti eroa tämän ja alkuperäisen, muka piloille masteroidun kiekon välillä. Ehkä pitäisi kuunnella muuallakin kuin autossa. Noh, tämä oli tällainen aloituskommentointi, Counterparts oli ensimmäinen levy joka levylautaselle raportoitiin...

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin, siis aivan ensimmäinen, vanhimmat levylistaukset piti välillä siivota suorituskykyongelmien takia. Nyt riittää offtopic. "Jep. Jep."

    Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Virkistävä paluu maanläheisempään ilmaisuun kliinisen kauden jälkeen. Myös biisimateriaalissa oli uutta potkua.

    Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Muutama erinomainen biisi kuten vaikka Cold fire, Stick it out ja pari muuta. Sisältää tosin speed of love -kyhäelmän joka on surkeimpia rusheja ikinä. Sangen epätäasainen kokonaisuus kuitenkin Roll the bonesin mallin mukaan. T4E toimii paremmin,

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Erinomainen albumi. Ei tosin aivan 80-luvun tuotosten tasoinen. Double Agent ja Cold Fire ovat omat suosikkini levyltä. Omistan Counterparts-kiertueelta soundboard-bootsin, ja Double Agent toimii huikean hienosti livenä. Ehdottomastii paras ysäriRush... ja minusta valtavasti parempi kuin vähän lattea t4e. Arvosana: 8 1/2

    Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Paluu hevimpään tyyliin, mikä toki miellyttää. Materiaali on vahvaa ja fiilis muutenkin innostunut. Vaikka tykkäsinkin Hold Your Firestä niin on tämä silti parasta sitten Grace Under Pressuren.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Stick It Out on levyn paras biisi (riffi on huikea!), mutta kyllä tämä kokonaisuutena on aika epätasainen. Paljon yhdentekevää materiaalia Ja vaikka tässä ollaan muka siirrytty raskaampaan ilmaisuun niin kyllä soundit olisivat saaneet olla hieman miehekkäämmät. Peartin sanoitukset tökkii pahasti mulle tässä monessa biisissä. Olisipa tää laulettu kobaian kielellä. 6/10

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Rush-maratooni jatkuu:

    Ja sitten tuli grunge. Viimeistään nyt syntetisaattorit ja jopa popmaisuus oli epämuodikasta. Ja kuten aina niin nytkin Rush seurasi trendejä. Koskettimet saivat väistyä kokonaan. Nyt rokataan! Meh.

    Olin kriittinen Grace Under Pressuren jälkeisten levyjen tapaan käyttää syntetisaattoreita, mutta parempi sekin oikeastaan oli kuin tämä riisuttu tylsyys.

    Suurimmassa osassa (toisinaan miellyttävän muhevia kieltämättä) riffejä veivataan lähinnä loputtomasti. Muutama hyvä biisi tässä on, mutta pääosin materiaali on mitään sanomatonta ja sovitukset liian yksinkertaisia. Nobody's Hero ja Speed Of Life ovat jopa vaivaannuttavan huonoja kappaleita.

    Vaikka levy ei 54 minuuttisena ole nykystandardeilla järjettömän pitkä niin siltä se kuitenkin tuntuu. Puiseva kokemus oli uusintakuunnella tämä tänään.

    Parhaat biisit: Stick It Out ja? no vaikka Animate.

    "I knew he was different in his sexuality
    I went to his parties as a straight minority
    It never seemed a threat to my masculinity
    He only introduced me to a wider reality?

    LOL

    5/10

    Jukez kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
    Sukat pyörii jalassa! On intensiteettiä!!! Vähän tosin latistuu levyn loppua kohden...jotain tapahtui äänimailmassa parannusta Test For Echolla. Rumpujen jytinä muuttui orgaanisemmaksi siinä!