Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Fleetwood Mac : Time

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tälle levylle Stevie Nicks korvattiin amerikkalaisella kantrilaulajalla Bekka Bramlettilla. Onnistuneesti mielestäni. Naisen ääni on yhtä kaunis kuin kasvonsakin. Jostain syystä aina pidän kaikilta bändeiltä niistä levyistä, jotka ovat muiden hyljeksimiä. Siinä mielessä ei ole yllätys, että Time on AOR-Macin ajalta yksi suosikeistani. Paria ärsyttävää renkutusta lukuunottamatta (Blow by Blow ja I Do) levy sisältää pelkästään melodista ja hyvää poppia. Levyn lopetusbiisi on kyllä ihmeellinen. Siinä Mick Fleetwood mutisee musiikin päälle uneliaasti kuolleesta ystävästään. Tällaisssa biiseissä liikutaan usein falskin rajamailla. Hyviä poppisbiisejä ovat Nights in Estoril ja kauniisti Bramlettin tulkitsema Dreaming The Dream. Arvosana: 7 1/2



+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämäkin on suorastaan hieno popittelu!



    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eikös tämä Time-albumi ollut sellainen, jolla ei ole Buckinghamia eikä Nicksiä? Mulla on joku cdep tältä levyltä. Laulaja oli joku Becca ja tietysti Chritine McVie. Täytyy kuunnella tää jossain vaiheessa kokonaan. Oliko muuten minkäänlainen menestys? Itsellä ei ole mitään hajua.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nicksiä ei ole, mutta Buckingham on yhdessä biisissä taustalaulajana. Tämä oli suorastaan käsittämätön floppi kaupallisesti, mutta minun mielestäni (osittain) erittäin hyvä levy (lue 1. viesti). "I Do", "Blow by Blow" ja "I Got It In for You" ovat kehnoja, mutta muu levy toimii!

    Jotenkin jännällä tavalla erilainen soundi tässä, vaikka monia tuttuja Mac-elementtejä sisältääkin.