Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pink Floyd : Delicate Sound of Thunder

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (14 kommenttia)
Tästä livelevystä Musician - ja Rolling Stone -lehtien J.D Considine kirjoitti aikanaan yhden rivin murska-arvostelun (ja antoi levylle yhden tähden). Kommentti kuului: Further proof that you can't listen to a light show. :) Olipa tylysti sanottu! Olen vähän jäävi kommentoimaan, kun bändi tuli aikoinaan nähtyä juuri kyseisellä kiertueella. On kyllä totta, että paljon paremman ja energisemmänkin livelevyn olisi voinut erinomaisesta settilistasta saada aikaan. Levy on melkoisen lattea ja laahustava. VHS-versio toimi kyllä visuaalisuutensa takia hienosti. Kutonen.

+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Gilmour haki vielä itseään tämän livelevyn aikoihin. Komppaan JiiPeetä tuon latteuden ja laahustavuuden suhteen.Potkua ei tunnu löytyvän millään. Ainoastaan On the turning Away toimii hyvin.Itseasiassa pidän sen liveversiosta jopa enemmän kuin studioversiosta. Gilmourhan pisti sitten jo paljon paremmaksi Pulsella ja lopullisesti omalla nimellään Live In Gdanskilla joka on parasta live Floydia

    JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Löytyi Myyrmäen Anttilan alekorista DVD-versio nimellä "Shine On" tästä samaisesta konsertista. Ostin uteliaisuuttani, ja sama vanha VHS-keikkahan tässä oli kyseessä. Ja toimiihan se edelleen. Soitto on paikoin vähän laahustavaa ja kuvan/äänenlaatu nyt on mitä on, mutta kyllä tätä albumia tosiaan pitää katsoa, että siitä saa mitään irti. Kuitenkin huomattavasti Pulsen konserttivideota toimivampi keikka minusta.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ostinpa itsekin Shine On DVD:n Tampereen Anttilasta alle kympillä. Joo Delicate Sound Of Thunder VHS tämä tosiaan on digitaalisessa muodossa. Toimii ihan hyvin. Itse kyllä pidän enemmän tuosta Pulsen livestä,mutta kuten yllä totean, niin parasta live Floydia on kyllä tuo Gilmourin Gdansk.

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Parasta live (ainakin kuvallista) Floydia on Live At Pompeii.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pompeiji on kyllä aivan huippu ja uniikki juttu ja siinä on jotain todella originellia. Gdansk on vaan viihdyttävyydessään yli muiden.

    Yeti kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Live at Pompeii on kyllä paras, mutta en ihan perus liveksi sanoisi. Jos siinä olis tapahtunut iso moka, niin varmaan se biisi olisi otettu uusiksi..

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No tolla nyt ei ole hirveesti merkitystä kun niin useita ns. "perus livejäkin" korjaillaan kuitenkin jälkikäteen studiossa.

    JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Katsoinpa koko keikan (taas). Time/Great Gig in the Sky/One of these days on kyllä todella upea tällä DVD:llä. Siinähän tulee pätkä tuolta Venetsian keikalta ja siitä ilotulituksesta. Tämäntyylisessä stadionpaisuttelussa Pink Floyd on toimivimmillaan. Surkea kuvanlaatu häiritsee, kun on tottunut nykyään DVD-laatuun. En löytänyt tästä DVD:stä oikein infoa mistään, lieneekö tuo meidän "Shine on"-versiomme joku piraatti? :o Tosta Venetsian keikasta vielä hauska yksityiskohta: Greenpeacehan kävi siitä kuumana, kun väittivät että mesta vajosi keikan jälkeen monta metriä lisää merenpohjaa kohti. :D

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulle taas ei putoa toi Floydin stadionpaisuttelut ollenkaan. Viimeisemmät Gilmourin livetaltioinnit ovat olleet paljon miellyttävämpiä koska meininki on jotenkin hillitympi.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tää muuten kuulostaa vinyyliltä paljon paremmalta, kuin ceedeeltä.

    Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pulse on miun maun mukkaan paaljo parempb!!

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Soundissa muistaakseni todettiin jotain tyyliin "tyhjät tynnyrit kolisevat delikaateimmin" tms.

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Muistaakseni Hesarin The Division Bell-arvostelussa viitattiin myös "tyhjinä kumiseviin ideatynnyreihin". Sai tosin kuitenkin kolme tähteä.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämän keikan VHS-version lopussa oli peiteltyä vittuilua ja huumoria. Ensin tulee 5 minuuttia krediittejä kaikille Pink Floydin rekkakuskeja ja kahvinkeittäjiä myöten. Sitten musiikin krediitit ja aivan viimeisenä "Original pig concept by Roger Waters". :D