Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Rush : Signals

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (18 kommenttia)
Nerokas, hieno, haastava ja äärimmäisen nautittava Rush-albumi. Massiivisella ja mahtipontisella, mielipuolisesti soljuvalla Subddivisionsilla heitetään homma käyntiin ja jatketaan vähintään yhtä upealla Analog Kidillä. Levyn turhin biisi Chemistry hiukan latistaa tunnelmaa, mutta iloinen Digital Man palauttaa fiiliksen takaisin. The Weapon ja New World Man ovat molemmat vahvoja biisejä, ja sähköviulun ryydittämä Losing it on kaunis ja voimakas. Levyn päättävällä Countdownilla palataan taas takaisin Subdivisionsin teemaan. Tämä levy oli aluksi minulle vaikeasti avautuva, ja kestikin melko kauan kunnes opin arvostamaan sitä. Näin varmaan on myös ollut aikoinaan muillakin, kun miljoonia myynyt hittilevy Moving Pictures oli edellisenä pohjalla. Signals on kuitenkin osoittautunut vahvaksi, syväksi ja erittäin paljon kuuntelua kestäväksi albumiksi. Arvosana: 9

+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvä Rush-levy. Myös minulla kesti aika kauan "hyväksyä" levy. Runsaat syntikat (aikaisempaan verrattuna) olivat siihen yksi syy. Suttuinen miksaus (?) vaikutti myös asiaan - soundit ovat jotenkin ponnettomat. Paras biisi: The Weapon.

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ehkä paras Rush-levy. Kaikki biisit ovat hyviä ja koskettimia on hyödynnetty hyvällä maulla.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Subdivisions on kyllä huippuhyvä biisi ja sai minut hieman enemmän kiinnostumaan bändistä. Tänään tuli ostettua Presto. Jos se on huono, niin syytän JiiPeetä ;-)

    JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei ole Presto huono, vaan kokonaisuutena Rushin paras studiolevy. Tosin tajusin sen levyn hienouden vasta noin kymmenen kuuntelukerran jälkeen. Analog Kid on kyllä Signalsin paras biisi. Harmi kun eivät soita sitä enää keikoilla.


    JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Aika hieno video Neil Peartin rumputyöskentelystä. Subdivisions pelkästä rumpalin kuvakulmasta. http://www.youtube.com/watch?v=MavlwR1z6hE


    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä on aika vahva kokonaisuus. The Weapon toki suosikkibiisi, Chemistry ja Losing It vähäisimmät.

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Losing Itin viulusoolo on hieno!

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oletko tänään nähnyt vielä mitään outoa? Miten olisi yhden miehen orkesteri, joka soittaa Subdivisionsin talon katolla?



    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Losing It ensimmäistä kertaa koskaan livenä. Kamerakännykällä kuvattu, eli laatu on mitä on.



    JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitä mieltä arvon raati on tästä versiosta? :o



    Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Yövissyn fanit varmaan tykkäävät.


    JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Steven Wilson on ilmaissut kiinnostuksensa remiksata Rushin albumeja. Samoin "Losing It"-biisistä juttua tässä.
    http://www.digitaltrends.com/music/interview-geddy-lee-of-rush-on-r40/


    OldfieldOlli kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En itse isommin innostu näistä orkesteriversioista, mutta kai näillä kuulijansa on. Royal Philharmonic Orchestra on yksi arvostetuimmista kokoonpanoista ja tehnyt mm. The Orchestral Tubular Bellsin.

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suosikkilevyni Rushilta. Syntetisaattorit saavat enemmän tilaa kuin koskaan aiemmin, mutta niiden suhde on nyt juuri täydellinen suhteessa kitaroihin ja bassoon. Geddyn yksinkertaiset syntsamatot luovat hienoa futuristista (no tässä vaiheessa retrofuturistista) tunnelmaa ilman että rock-puoli kärsii. Taitavasti soitettua poprokkiahan tämä enemmän on kuin varsinaista progea, mutta siinä hommassa Rush nimenomaan on parhaimmillaan. Ne aiemmat proge-yritelmät etenkin bändin yrittäessä eeppistä mittaluokkaa... no ne olivat lähinnä koomisia. Signalsin biisit ovat vauhdikkaita, napakoita ja tarttuvia, mutta silti sisältäen riittävästi vaihtelua. Kaavamaisuus bändin kappaleisiin iski sitten hieman myöhemmin. Signalsin soundit ovat lähes yhtä hyvät kuin Moving Picturesin. Jotain terävyyttä on hieman kadonnut.

    Olen aina pitänyt Rushia vähän semmoisena proge-bändinä teineille ja onkin huvittavaa miten Subdivisions-biisin sanoitukset kosiskelevat epävarmoja teininörttejä :D Eipä siinä mitään, loistava biisi ja sanoitukset sinänsä ihan täyttä asiaa. Rush saavutti Signalsilla huipun ja tästä alkoi sitten hidas alamäki. Parhaat biisit: Subdivisions ja The Weapon

    9/10

    R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä on herttainen levy. :) Puuttuu korkeajännitys. Kyllä mä oon noiden aikaisempien kannattaja vaikka en teini olekkaan!

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siis ei se teineys tähän levyyn loppunut! :D Ja nuorekkuushan on iloinen asia.

    R2-D2 kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pari kertaa yrittänyt tänään... ehkä tämä joskus voi päätyä mun vinyylihyllyyn.. Ei siellä olekkaan kuin Permanentti Waves ja Clockwork.

    Jammo kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On levyllä pari kunnon raitaa.