Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Van Halen : s/t

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (11 kommenttia)
Van Halenin debyytti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Mullistava levy - myös negatiivisessa mielessä, ajatellen tulevaa hair metal -aikakautta. Nuoren bändin kohkaus on mahtavan energistä eikä bändi enää myöhemmin yltänyt yhtä hyvään kokonaisuuteen.

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onhan tämä oman genrensä klassikko. Siis sen tukka/hardrock-genren, missä Van Halen on oman sarjansa kiistämätön kunkku (laulajamieltymyksistä riippumatta). DLR:n olemattomat laulajanlahjatkaan eivät haittaa, kun äijähän käytännössä "puhuu" biisit tässä. Atomic Punkissa "laulu" toimii jopa hyvin Arvosana: 8 1/2

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    14-vuotias pikkutyttö vetää Eruptionin. :o Ennen tällaisista "peräkammarin" lahjakkuuksista ei koskaan kuultu. Nyt voi ladata tuotoksensa Tuubiin ja saada 10 Miljoonaa katsojaa, niinkuin tämäkin.



    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nää on just näitä sirkushuveja ja plagiointimestareita. Voihan sitä jotain oppia kopioimallakin, tänä idolsien ja tositeeveetähtien luvattuna aikana...

    Jimi kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Noista tulee aina mieleen Bad News Tour ja Stairway to Heaven:
    http://www.youtube.com/watch?v=8TCPeaj5Dlw&t=3m

    Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ykkösessä on jotain soundillisesti, jonka vuoksi en pysty sitä hyvyydestään huolimatta nykyään enää kuuntelemaan. Virvelisoundi tai jotain...

    Proffa kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä mulle nuo soundit kelpaavat edelleen. On tämä kova levy, taitaa olla historian kovin debyyttialbumi.

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Little Dreamer on mielibiisini. Ice Cream Manista ja Jamie's Crying-biiseistä en ole koskaan oikein välittänyt. Voihan tämä hyvinkin olla historian kovin debyyttialbumi, ainakin omassa genressään.


    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä vielä maestro itse, Balance-kiertueelta, jolloin EVH oli monien mielestä kaikkien aikojen parhaassa vedossa, (hetken kestäneen) absolutismin takia.



    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Janus tuossa jo alustikin tämän viestiketjun alussa. Artikkeli Van Halenin debyytistä ja sen vaikutuksesta koko hair-metalligenren syntymiseen.

    "When Great Records breed bad followers"

    http://www.avclub.com/article/when-great-records-breed-bad-followers-ups-and-dow-212808?utm_source=Facebook&utm_medium=SocialMarketing&utm_campaign=LinkPreview:1:Default


    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eruptionin ei alun perin pitänyt tulla levylle, mutta tuottaja Ted Templeman kuuli Eddien lämmittelevän sillä ja vaati sen mukaan levylle.

    Jukez kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin...tarina kait meni niin, että Teddi kuuli studioon tupakilta saapuessaan Eddien soittavan tuota todeten, että TÄMÄ pitää saada nauhalle, johon äänittäjä Donn Landee vastasi, että on jo nauhalla!!! ;)