Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Camel : s/t

Hezzu kirjoitti noin 7 vuotta sitten (5 kommenttia)
Yksi bändin parhaista. Lämpöinen soundi, jossain kohtaa tulee ihan varhainen Wigwam mieleen. 5 ensimmäistä biisiä on ihan timangia.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ekalla Camelilla on minusta eniten jazzahtavaa soundia, ja levy on alusta loppuun nautittavaa kuunneltavaa ja nerokasta soittoa. Debyytti on mielestäni myös yleisilmeeltään jotekin "iloisempi" ja kevyempi kuin Mirage ja Moonmadness (vaikka molemmat kiistämättömiä mestariteoksia ovatkin). Loistava debyytti. Arvosana: 9 1/2

  Janus kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, tässähän ei vielä paljoa syntetisaattoria kuulla, mikä osaltaan selittää soundin. Oikein hyvä levy, suosikkini ovat Slow Yourself Down ja Never Let Go.

  Jammo kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kivaa jamia täynnä oleva levy, oikein hyvä. Arvosana : 9

  Kcrimso kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Never Let Go on mahtava kappale. Muut biisit eivät tee yksilöinä erityisen suurta vaikutusta, mutta ihan miellyttävää kuunneltavaa tämä levy on. Arvosana: 7

  Kcrimso kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Ekalla Camelilla on minusta eniten jazzahtavaa soundia, ja levy on alusta loppuun nautittavaa kuunneltavaa ja nerokasta soittoa.
  Minusta Rain Dances sisältää kyllä enemmän jaskaa. Levyinä se ja tämä menee aika tasoihin vaikka ovatkin melko erilaisia tapauksia.