Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Fleetwood Mac : Tango In the Night

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Kaupallista aikansa listapoppia sisältävää Tango In The Nightiä pitäisi varmaan muodon vuoksi kavahtaa, mutta ei voi mitään... levyllä on tarttuvia hittibiisejä vaikka kuinka paljon. Little Lies on varmaan tunnetuin viihdemusiikkihitti, ja kieltämättä myös ärsyttävän kulunut ja loppuunsoitettu. Muuten levy on vahva: Everywhere, Seven Wonders, Isn't it Midnight, Welcome to the Room... Sara, You And I (Part II) ja nimibiisi Tango In The Night toimivat hienosti. Erinomaisesti ja ammattitaitoisesti tehtyä/tuotettua MTV-poppia Roxette/ABBA-hengessä, ja ilman muuta oman genrensä ehdotonta huippua. Arvosana: 8.

+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä kolahti lujaa ilmestymisvuonnaan.Itse olen aina eniten digannut ähkimisbiisiä Big Love,mutta myös muu levyn materiaali on tosiaankin laadukasta.8 1/2

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oletkos Olli nähnyt tämän livetaltioinnin? World Turning melko jäätävänä versiona ja Mick Fleetwoodin "melko erikoinen" rumpusoolo välissä?



    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, toi taitaa olla mulla jollain vhs-kasetillakin, niinkuin pari muutakin Fleetwood-keikkaa. Tai ainkakin on ollut. Löytänenkö enää mistään. No onneksi on youtube. Hulluhan tuo Mick on aina ollut ;) sama meininki aina keikoilla. Ja nuo pallerot taas heiluu jalkojen välissä... ;) Kova biisi tosiaan.