Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pink Floyd : The Division Bell

Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten (14 kommenttia)
Edeltäjäänsä Momentary Lapse Of Reasonia parempi levy joka jopa kuulostaa paikoin Pink Floydilta eikä vain David Gilmourin soololevyltä. Osa kunniasta kuuluu varmasti Rick Wrightille jonka panos levyllä on kohtuu merkittävä. Ja toki kasari-soundeista eroon pääseminenkin auttaa asiaa. Levy on kokonaisuutena melko miellyttävää kuultavaa sekä huippuhetket (High Hopes ja Wearing The Inside Out) että todelliset pohjanoteeraukset (Take It Back) ovat harvassa. Watersin ajan purevuutta sekä musiikillisesti että etenkin sanoituksellisesti jää kyllä kaipaamaan. Arvosana: 7

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puuduttavan tylsä levy ja minusta paljon huonompi kuin mainio Momentary. High Hopes on kyllä kieltämättä hieno biisi. Arvosana: 5 1/2

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Ensimmäinen PF levy, jonka ostin ilmestymispäivänä. Tykkäsin aikoinaan todella paljon. Nykyään ei tule niin paljoa kuunneltua. High Hopes on kyllä minulle kaikkien aikojen top-5 biisi. Samaten olen aina pitänyt Cluster Onesta.

  Markkutapio kirjoitti noin 5 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Tänään (28.3.) tasan 20 v. albumin julkaisemisesta.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Juhlajulkaisu tulee sitten tästäkin, tietysti. Faneilta pitää saada rahat pois. Tilasin tietty itsekin. Onhan tämä monella tapaa merkittävä levy PF:n historiassa. Vaikka itse levy musiikillisesti ei ihan kärkeen yhtyeen tuotannossa pääsekään, niin se oli merkittävä jo siksikin, että tällä levyllä Gilmour piti yhtyeen elossa ja osaltaan sai aikaan sen, että Pink Floyd muistettaisiin vielä vuosikymmenten jälkeenkin.
  Hyviä muistoja mulle tämä levy edustaa ja nostalgiatrippinä 10 pisteen julkaisu.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Take it Back.,levyn ehkä huonoin biisi, julkaistiin myös sinkkuna ja oli yksi yhtyeen menestyneimpiä. Tietääkö kukaan, kuinka parhaiten sijoittunut PF biisi UK listoilla kautta aikain se on?

  OldfieldOlli kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Vastaanpa itse tähän äärimmäisen tärkeään ja mielenkiintoiseen kysymykseen. Eli Take it Back on Pinkkareiden kautta aikain neljänneksi isoin UK hitti. Parhaat ovat Another Brick 1. See Emily Play 6.
  Arnold Layne 20. Take it Back 23. High Hopes 26.  Kcrimso kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Erityisen mielenkiinnottomaksi asian tekee se että Floyd ei parhaina vuosinaan julkaissut singlejä lainkaan. :)

  JiiPee kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Ummagummalta olisi voinut irroittaa sinkun.

  Molemmille puolille 5 minuuttia kärpäsen surinaa. Satavarma hitti.

  PS: Sinänsä täytyy kyllä nostaa Floydille hattua, että heillä oli pokkaa julkaista sellaista matskua megasuosion kynnyksellä. Ei taitaisi tänä päivänä enää sopia yhdellekään levy-yhtiölle. :)


  Kcrimso kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Parhailla vuosilla tarkoitin lähinnä jatkumoa Dark Side - Wish You Were Here - Animals.

  Mutta onhan Ummagummakin mainio levy. Kyllä "kärpäsen surina" aina Take It Backin kaltaisen jöötin pieksee.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Peter Gabrielin Solsbury Hillin(orkesteriversio) toisella puolella on mainio biisi, nimeltänsä A Quiet Moment. Biisi, joka on parhautta ja itse asiassahan se on valtaisa hitti. Ei tosin välttämättä juuri Gabrielin esittämänä ;)

  Kcrimso kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Olisi ollut kiva kuulla mitä olisi syntynyt jos Gilmour, Mason ja Wright (plus studiomusiikkoarmeija...) olisi saanut aikaiseksi vielä yhden Floyd-levyn. Nimittäin jos se olisi parantanut the Division Bellistä yhtä paljon kuin tämä paransi A Momentary Lapse Of Reasonista niin lopputuloksena olisi ollut jo aika kovaa kamaa!

  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelussa uusi boxi ja sen vinyyli. On kyllä hienot ja lämpimät soundit.


  Kcrimso kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Lokakuussa on ilmestymässä uusi Pink Floyd levy nimeltä The Endless River. Ilmeisesti kyseessä on jotain The Division Bellin jämiä.

  Kcrimso kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  "Legendaarisesta" The Big Spliff -matskusta taitaa olla kyse: http://ultimateclassicrock.com/pink-floyd-endless-river-details/