Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

AC/DC : Back in Black

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Yksi kovimmin kolahtaneista levyistä nuorempana... itse asiassa ennen kuin koin valaistumisen Zeppelinin kanssa, AC/DC oli ykkössuosikkini. Eipä oikein jaksa enää... olen kai kasvanut näistä jotenkin ulos. Onhan tämä lajissaan kuitenkin ihan pätevää mättöä, joten siitä seiska.


+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Höh... olinpas kirjoittanut 6 vuotta sitten tästä kirpeästi. Onhan tämä nyt oman genrensä ehdoton klassikko ja vie esim. Iron Maidenia amisrokkikategoriassa kuin mätää kukkoa.

    Toimipa tämä loistavasti, pitkästä aikaa kuunneltuna. Huippumättöä, ei voi kiistää. Olen ilmeisesti taantunut takaisin teini-ikään. Nostan arvosanan 8 1/2:n.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En ole mikään AC/DC fani,mutta tämä löytyy hyllystä yhdessä parin muun kanssa. Kovaa kamaa. Vaimokin, joka on kova suomipop-fani(ja toivottavasti ei lue tätä) diggailee esim. Highway to Helliä(okei, ei oo tällä levyllä) ja paria muuta AC/DC:n biisiä kun ei tiedä kuka on esittäjä. :)

    JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Iron Maiden ja AC/DC-fanit diggailevat usein myös Suomipoppia ja Eppu Normaalia. Ja myös tuunattuja vanhoja autoja. Ja Radio Rock on tottakai ainoa radiokanava. :D