Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Rick Wright : Broken China

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Mainio levy. Pidän tästä selkeästi enemmän kuin Pink Floydin kahdesta viimeisestä studiolevystä. Ja itseasiassa tämä saattaa olla Amused To Deathin jälkeen paras Floyd-soololevy. Wrightilla on tukenaan läjä laadukkaita studiomuusikoita kuten Manu Katche, Tim Renwick, Dominic Miller ja Pino Palladino. Wright kähisee itse suurimman osan vokaaleista, muutamassa kappaleessa Sinead O'Connor tuuraa. Levyn tuotanto on Floyd-perinteitä kunnioittaen loistava, eikä juuri kuulosta vanhentuneelta vaikka osassa biiseissä käytössä onkin 90-luvulla ah niin muodikkaita drum'n bass soundeja. Arvosana: 8

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sinead O' Connorista sen verran, että Roger Waters kutsui naista joskus "typeräksi lehmäksi" ja musiikilliseksi mitättömyydeksi. Muistaakseni Sinead oli mukana tuolla Berliinin The Wall-keikalla esittäen yhden kappaleen, ja Watersin mukaan nainen kuvitteli, että ihmismassat olivat suunnilleen tulleet sinne häntä varten. Ei varmaan ollut antanut Watersille pesää, kun noin syletti. :)

    Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, mutta ehkä Sinead on sittemmin kypsynyt. Berliinin The Wall-keikan aikoihin hän oli vielä aika nuori ja suosionsa huipulla. Wrightin ja Watersin ohella vielä kolmaskin proge-pappa eli Peter Gabriel on tehnyt yhteistyötä kaljupään kanssa.

    Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tästä tykkään. Vetreä ja sielukas levy. Sineadin tulkinnoista lisäpisteitä, varsinkin Reaching for the Rail on hieno.


    OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä on minunkin mieleeni kovasti. Wright oli myös työstänyt materiaalia uutta soololevyä varten ennen kuolemaansa. Saapa nähdä julkaistaanko sitä koskaan.