Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jethro Tull : Thick As A Brick

Kcrimso kirjoitti noin 5 vuotta sitten (5 kommenttia)
On tää vaan huikea levy. Ehdottomasti Jethro Tullin paras. Nerokas kokonaisuus. Barriemore Barlow on ihan liekeissä rummuissa. Arvosana: 10

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Kakkospuolen tylsä junnaava jakso ei minua jaksa mitenkään innostaa. Jotenkin tulee mieleen se fakta että ihmisillä on taipumus pitää siitä mistä muut pitävät...Tietenkin vain silloin kun en itse seiso joukoissa mukana, he !

  Kcrimso kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Mikä junnaava kohta?

  Jammo kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Kakkospuolen alku esmes. Makukysymys, joku voi pitää sitä nerokkaana, hapuilevana, punaisen langan löytämisen analogiana; toki se niveltyy tarinaan, vaan englantia taitamaton ehkä saattaa tulkita kuulemansa toisin.

  Jammo kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Liki täydellinen levyhän tämä on. Siksi pienet epätarkkuudet nousevat pintaan...jaa mitkä? No tietty monotonisuus esim. A Passion Play-levyyn verrattuna. APP on huikeasti dynaamisempi albumi äänimaailmaltaan vaikkei ihan yhtä hyvin kasassa pysyvä. Rakkaista lapsista on kiva väitellä!
  Olen tavannut kavereita jotka pitävät TAABia tylsänä , ja ymmärrän kyllä heidän pointtinsa.

  Kcrimso kirjoitti noin 3 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Mulle Thick As Brick on huomattavasti tärkeämpi levy kuin A Passion Play. APP tuntuu sinkoilevan liian äkkijyrkästi sinne sun tänne. Välillä ilman näennäistä järkeä. Tuollainenkin voi silloin tällöin olla toki viihdyttävää. APP ei myöskään tarjoile läheskään yhtä kiinnostavia musikaalisia teemoja kuin TAAB.