Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jimi Hendrix : Valleys of Neptune

Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten (2 kommenttia)
Savon Sanomissa oli arvostelussa hyvin taustaa tälle levylle niin laitetaanpas siis linkki sinne...

http://www.savonsanomat.fi/viihde/levyt/jimi-hendrix-valleys-of-neptune/541720



+/- saldo : 0 |

    Jukez kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Yllättävän tasapainoinen julkaisu, kun ottaa huomioon, että nyt kaivetaan Jimin nauhajäämistöä syvältä. Alunperinkään tuskin itse Jimi edes harkitsi näiden äänitysten laatua sellaiseksi, että niitä voisi julkaista. Studiossa suurinpiirtein asuttiin keikkojen ja kiertueiden välimaastossa. Uusia ideoita kokeiltiin ja vanhoja päivitettiin. Studio oli Jimin muistipaperia. Onneksi näin. Muuten niin valtaisaa äänitejäämistöä ei nykypolville olisi tarjolla.
    Monista äänitteistä voi päätellä niiden keskeneräisyyden vuoksi, mitä Jimillä oli mielessään. Jos biisissä ei ole lukuisia kitararaitoja, lienee silloin kyseessä studiojammailu tai muistiinkirjoitus. Päällekkäisäänitykset kertovat pitemmästä prosessista ja harkinnasta äänityksen eteenpäin viemiseksi ts julkaisukuntoon tohtoroinnista.
    Joissakin Valleys Of Neptunen biiseissä on tehty julkaisukuntoon saattamiseksi myöhempää trikkerointia...soolo liimattu toisesta otoksesta tai toisesta yhteydestä..onneksi ei kuitenkaan mennä vielä, Alan Douglasin linjoille, uusimalla tai jälkilisäämällä tuoreita soittajia vanhaan kontekstiin...siitä pisteet.

    Jukez kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nimibiisissä oli aineksia isoksi biisiksi! Harmi, ei tullut aikaiseksi Jimiltä lopullista versiota, vaan lähinnä puolivillaisia tallennuksia.
    Jimi laulaa kaikilla olemassa olevilla studiodemoilla biisin todella intensiivisesti..