Tunnus : Salasana :

Kate Bush : The Dreaming

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten (10 kommenttia)

    Kate Bushin kokeellisin ja minusta myös paras levy. Arvosana: 9

    Editoitu vuonna 2015: arvosana: 10

    +/- saldo : 0 |

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : The Dreaming on myös Steven Wilsonin suosikki ja tulee olemaan yksi keskeisistä inspiraation lähteistä hänen seuraavalla soololevyllään: http://stevenwilsonhq.com/sw/steven-wilson-at-air-studios-part-2-concept-and-inspiration/


      Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 :


      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Bushin vokaalisuoritukset ovat kyllä huikeita tässä. Todella rohkeaa äänenkäyttöä etenkin kun ajattelee että Kate Bush oli kuitenkin yksi aikansa menestyneimpiä "pop"-artisteja. No tämä levy olikin sitten täydellinen katastrofi taloudellisesti. Vaan viis siitä, ne "miljoona kärpästä" olivat jälleen väärässä.

      Jostain syystä olen nihkeillyt viitisen vuotta sitten: totta kai tämä on täyden kympin levy ja yksi 80-luvun parhaista albumeista samalla!

      Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Siinä yhessä kohtaa pelottaa, että meneekö sillä kurkku rikki tuommosesta. Ehkä se äänitettiin viimeseksi....

      Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Peter Gabriel oli noihin aikoihin vahva vaikuttaja Katelle. Avausbiisiä lukuunottamatta peltejä ei levyllä kuulla.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Peter Gabriel oli noihin aikoihin vahva vaikuttaja Katelle
      Varmasti oli mutta silti tämä kuulostaa täysin omaperäiseltä.

      anzi kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Katen paras levy. Ylivoimaisesti!

      Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Täytyypä laittaa kuunteluun jahka pääsen Whosta irti...

      OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Olen vissiin viimeksi kuunnellut tämän vuonna 1985. Silloin ei napannut, kun olin juuri ihastunut Hounds of Loven varsin erilaiseen maailmaan. Mutta onhan tämä vallan upeaa tulkintaa, etten sanoisi ja sanonkin!

      Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kate Bushin neljäs studioalbumi on hänen ehdottomasti kokeellisin ja ehkäpä myös paras levy. Bush käytti The Dreamingilla Fairlight sekvensseri/syntesaattori-työasemaa ja muuta studiokikkailua hyväkseen rohkean luovasti ja hänen vokaalisuorituksensa ovat myös aivan huikean hillitöntä revittelyä. Todella rohkeaa äänenkäyttöä etenkin kun ajattelee että Kate Bush oli kuitenkin yksi aikansa menestyneimpiä "pop"-artisteja. No tämä levy olikin sitten täydellinen katastrofi taloudellisesti. Vaan viis siitä, ne "miljoona kärpästä" olivat jälleen väärässä. Parhaat biisit: Get Out Of My House ja Sat In Your Lap.

      10/10