Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Musafestari 2005 1.-2.4. STOA:ssa

Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten (1 kommenttia)
Kaksipäiväinen musafestari tuo Stoa Itä-Helsingin kulttuurikeskuksen lavalle 1.-2.4.2005 liudan progebändejä. Ulkomaista osaamista edustavat ruotsalainen Anekdoten ja italialainen Moongarden. Kotimaisista bändeistä mukana ovat Ageness, United Underworld, Faustburger ja Rivendell. Luvassa on siis täyslaidallinen poikkitaiteellista rockia!

Huhtikuu alkaa lupaavasti progekuukautena, kun ensimmäinen päivä perjantaina Helsingin Itäkeskuksen kulttuurikeskus Stoassa kokoontuu saman katon alle kattava lista kiinnostavia progebändejä.

Perjantaina 1.4. klo 19
Ensimmäisenä päivänä soittaa Anekdoten (Swe), Ageness ja United Underworld. Ruotsin menestyneimpiin progebändeihin lukeutuva Anekdoten tulee pitkästä aikaa Suomeen keikalle. Kotimainen progesuuruus Ageness taas kaikkailee liian harvoin yleensä missään, mutta on saavuttanut suurta huomiota myös Suuren Maailman progeympyröissä. Raskaampaa metallimeinikiä tarjoilee United Underworld (mm. SubUrban Triben Ville Tuomi).

Lauantaina 2.4. klo 19
Lauantaina soittavat Moongarden (Ita), Faustburger ja Rivendell. Moongarden on tunnettu italialainen progebändi, joka on esiintynyt Suomessa viimeksi vuonna 2002. Orkesterin levytykset ovat hämäävästi ambientimpaa kamaa kuin lavaesiintymiset, ainakin Alwarin aukiolla 2002 rockattiin menevästi. Faustburger on Mikko Rintasen (ex-Wigwam, Royals) johtama huippumuusikkobändi. Mukana mm. Puka Oinonen ja Maria Hänninen, Leevi Leppänen ja Pete Asiala. Rivendell on kovassa nousussa oleva erittäin soittotaitoinen kotimainen orkesteri, tyylilaji ehkä lähellä vanhaa Marillionia.

Liput Lippupalvelusta!

Bändien kotisivuja:
Anekdoten
Ageness
United Underworld
Moongarden
Rivendell

Toisin, kuin jossain yhteyksissä on virheellisesti ilmoitettu, Colossus ei ole missään tekemisissä kyseisen tapahtuman kanssa.


+/- saldo : 0 |

    kite kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko muuten mitään tietoa, mihin aikaan soitto loppuu esim. perjantaina? Tietäisi vaan, miten toimia tuon kotiinpaluun kanssa... Mihinköhän saakka paikka on auki?