Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Levyvirasto Oy - erilainen levykauppa

Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten (5 kommenttia)
Levyvirasto Oy on avannut täysin uudenlaisen verkossa toimivan levykaupan. Levyvirasto keskittyy ensimmäisenä Suomessa ainoastaan pien- ja omakustannemusiikkiin. Tarkoituksena on tarjota kauppapaikka musiikille, jota et löydä Anttilasta idolsien vierestä.

Uutta kaupassa on ennen kaikkea toimintamalli, jossa musiikki välitetään suoraan artistilta ja kuulijalle. Levyvirasto toimii ainoana välikätenä keräten eri levyjen tiedot kaupan sivuille, varmistaen maksut ostoksista ja hoitaen levyjen postituksen artistin puolesta. Näin varmistetaan tärkeä ostajien luottamus toimitukseen.

Suoraan artistilta kuulijalle tapahtuva jakelu näkyy artistin osuudessa per myyty levy: artistin osuus itse asettamastastaan levyn myyntihinnasta on 70%.

Levyvirasto edistää artistin myyntiä tekemällä artistille levykohtaiset myyntisivut. Sivuilta löytyy streamattavat ääninäytteet sekä muuta artistin haluamaa tietoa levystä. Kaupan käytössä on yleisimmät verkkomaksutavat mukaan lukien luottokortit. Myyntisivujen tekemisestä virasto perii kymmenen euron maksun, joka on myös ainoa palvelusta perittävä maksu. Virasto toimii myös englanniksi, jolloin yhdessä luottokorttimaksujen kanssa myös ulkomaiden markkinat ovat avoinna.

Tällä hetkellä Levyvirasto etsii sivuille lisää artisteja. Virastossa myyviltä artisteilta ei edellytetä aiempaa tunnettavuutta. Ostopäätöstä ennestään tuntemattomien artistien kohdalla helpottaa informatiiviset sivut.

Levyvirasto uskoo, että hyvä musiikki tahtoo tulla kuuluksi, ja voi onnistua siinä ilman suuren levy-yhtiön tukea.

Myöhemmin jakelua tullaan laajentamaan myös musiikin digitaaliseen muotoon.

Palvelun kotisivut:
http://www.levyvirasto.net/

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Moinen puljuhan vaikuttaa oikein asialliselta! Toivottavasti omakustanneartistit löytävät sinne :)

  Yawn kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jake, oikein paljon kiitoksia tästä tiedosta!! Tuohan vaikuttaa suhteellisen reippaalta pioneeritoiminnalta, jolle saattaisi itselläkin löytyä käyttöä marginaalimman oman matskun levittämisessä...  Olikohan muuten kysymyksessä mainospuhemainen tiedotus vai oletko löytänyt linkit ym. jotain muuta kautta...? :-)

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tuo on lähinnä lehdistötiedote sanasta sanaan, ei sitä aina jaksa runoilla. :) Vähän nihkeästi suhtaudun yleensä sokrussa mainostamiseen, mutta tässä tapauksessa oli sympatiat yrittäjien puolella kun joskus aikoinaan suunittelin vähän samanlaista systeemiä levykaupusteluun.

  SubspaceRadio kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiitoksia tosiaankin erittäin asiallisesta vihjeestä! Subspace Radion albumia löytyy ensi viikosta alkaen Levyviraston arvokkailta hyllyiltä. Kannatuksemme tätä yhtiötä kohtaan on suuri, ja suosittelemme sitä kaikille!

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt saa Agenessinkin levyä tuolta. Pitää varmaan tuupata Lindenhurst sinne sitten, kun sen joskus saa julkaistua...