Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Onko pyöräilykypärästä hyötyä

Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tositarina pyöräilystä ja rattijuopoista. Äskettäin sattui ikävä kuolemantuottamus jälleen kerran rattijuopon toilailun kautta.
Pakettiauton kuljettaja oli melkoisessa tuiskeessa ja tietysti punaista päin koheltaen pyyhältänyt suojatietä ylittävän kahden pyöräilijän päälle.

Molemmat pyöräilijät kolahtivat pahasti ensin pakettiauton kylkeen ja siitä sitten kovaan katuun. Toisen kallo läjähti asfalttiin ja hajosi paloiksi, joita ambulanssin henkilösti sitten piakkoin keräili.

Toinen käytti pyöräilykypärää, ja selvisi hengissä kahden viikon sairaalareissun jälkeen. Ambulanssin kaikenlaista nähnyt sairaanhoitaja totesi lakonisesti : "Voi, jos tämänkin olisi videolle saanut ja vielä luvan myötä pääsisi esittämään! Saattaisi pyöräilykypärän käyttö hieman yleistyä!"

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja paikkakunta oli siis mikä? Tosin tarinan sanoma selviää muutenkin, mutta kun oli merkattu tositarinaksi.

  Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapahtui oikeasti eräässä suuressa etelä-suomalaisessa kaupungissa. Kyseinen ambulanssihenkilö purki päivän pahimpia sattumuksia. Ja korosti nähneensä pikapuoliin rittävästi näitä onnettomuuksia.

  Taitava löytää kyllä viralliset dokumentit asiasta halutessaan.  *pulu-kana* kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  jos näkisin tuon onnettomuuden seuraukset, niin en ajaisi pyörällä ollenkaan. itselläni on kokemuksia kypärän käytön hyödyistä...