Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kingston Wallia ja Hidriaa Tavastialla

spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
26. Syyskuuta järjestettiin tavastialla Kingston Wallin uuden live'boxin' levynjulkaisubileet. Yleisön joukossa oli mm. Hasse Walli ja Jukka Jylli. Ennen Hidria Spacefolkkia kuultiin Winston Callin esittämiä KW-covereita.

Odotukset olivat matalalla Winston Callin suhteen sillä luulisi, että KW:n lavamenoa olisi vaikea saavuttaa. Miellyttävänä yllätyksenä homma toimi kuitenkin erittäin hyvin. Basisti näytti hieman nyrpeältä ja bassosoolo oli vähän vaisusti soitettu. Rumpali taas koitti matkia täysillä Kuoppiksen fillejä ja menoa, joka toimi kuitenkin suhteellisen mukavasti. Kitaristissa ei moitittavaa; laulukin kuulosti jopa hieman Wallilta. Biisivalikoimassa oli mm. Waste of Time ja We Cannot Move.







Hidria Spacefolk aloitti omalla tuotannollaan ja siirtyi siitä sitten kunnioittavasti soittamaan Kingston Wallia. Äijät olivat todella vireessä ja soittivat mainiosti. Jos joku muistaa biisilistaa niin voisi pistää minulle privaviestiä, kiitos.







+/- saldo : 0 |

    Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olis ollut kiva olla paikalla, mut kun ei viikolla pääse millään... Ottiko kukaan nauhalle, tahtoo kopsun!

    Prodigal kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tosi jees meno oli kyllä. Yleisöäkin oli huomattavasti enemmän kuin ois voinu maanantai-illasta toivoa. Hidria ois voinu ehkä silti soittaa vielä enemmän ihan omaa matskuaan, mutta hyvä näinkin.