Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Avaruusuutisia: Spaceflight Now

AlexHell kirjoitti noin 23 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kiinnostavatko sinua avaruusasiat ja tiede? Yhdysvaltalainen Spaceflight Now tarjoaa internetissä ajan tasalla olevia avaruusuutisia kellon ympäri laukaisuista laskeutumisiin, keksinnöistä testeihin ja teorioista löytöihin.

Luulitko ettei avaruustutkimuksen saralla paljoa muuta tapahdu kuin se mitä mainitaan Hesarin pikku-uutisissa tai joissakin satunnaisissa kevennyksissä? No, tuskin luulit mutta varsinkaan et enää luule kun käyt tutustumassa Spaceflight Now:n sivustoon. Laukaisuaikataulut, projektiraportit ja viimehetken uutiset ovat kaikki esillä mutta nyt seurataan 2001 Mars Odyssey:ta erityisen tarkasti.

Huhtikuun alussa laukaistu Mars-luotain on sivustossa raportoitu hyvin tarkkaan, lähdöstä on kuvia sekä kaukaa että rakettikamerasta käsin ja kaikki lennon tähänastiset vaiheet on raportoitu. Tämä Mars-luotain tuntuu nyt olevan Nasan lempilapsi, onhan aiempia Mars-luotaimia mennyt vähän hukkaan…

Mutta siis kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä ja nimenomaan siitä eteenpäin on siis tarjolla. Jos nyt sattuu tiede kiinnostamaan niin sinne vaan. Lukemista riittää.
http://spaceflightnow.com

+/- saldo : 0 |