Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kaksi uutta freeride elokuvaa

Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten (1 kommenttia)
Freeride elokuvat KURT ja ELEKREP saivat ensi-iltansa Ski & Board Expossa marraskuun alussa. Molemmat elokuvat ovat nyt ladattavissa elokuvien virallisilta kotisivuilta osoitteista www.kurtmovie.com ja www.elekrep.com, tämän lisäksi elokuvat ovat myös myynnissä dvd-versioina.



Kuva : HDP Films / Matias Konttinen

Elokuvat on tuottanut HDP Films, joka on erikoistunut urheilu- ja ulkoilmatuotantoihin, esim. taanoinen Solidpowder-trilogia oli tämän porukan käsialaa. Molemmissa näistä uusista elokuvista elokuvista esiintyy Suomen ja maailman laskijoiden kärkijoukkoa. KURT elokuvaa, jonka on ohjannut Penni Vasama, tähdittävät mm. Joonas Kuoksa (Rovaniemi), Tuukka Terva-Aho (Jyväskylä), Mart Perendi (Jyväskylä) ja Jani Nygård (Helsinki). ELEKREP, ohjaus Jaakko Itä-aho, tähtikaartiin kuuluvat mm. Antti Autti (Rovaniemi), Miikka Hast (Helsinki), Aleksi Vanninen (Helsinki) ja Joni Mäkinen (Helsinki).

Lisätietoja löydät seuraavista osoitteista:

www.hdpfilms.com
www.kurtmovie.com
www.elekrep.com

Palasokerin juttu Solidpowder-elokuvasta

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä katsoin jo tuon Elekrepin ja se oli hieno! Aivan loistavaa kameratyötä ja hienoa lumilautailua. Itsekin vähän lautailen, mutten sentään niin hyvä ole...