Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tarjoilija! Suoleni ovat keitossani!!

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 17 vuotta sitten (2 kommenttia)
Motsikkakerho Kirstumäen Korstot ja motsikkakerho Luskit Lahtarit olivat erehdyksessa päätyneet lounastamaan porukalla saman katon alle Turkkilaisen Kotiruoka-Keitaaseen. Ilmeisesti erimielisyydet karpaasien välillä saivat tälläkertaa alkunsa eriävistä käsityksistä ruokailuvälineistöstä: Edellämainitut kun katsoivat sopan & pihvin parhaiten survoutuvan pärstään & siitä alaspäin katkaistuilla haulikoilla, naganeilla & rynnäkkökonepistooleilla, kun taas viimeksimainitut pitivät paremmin tarkoitukseen sopivina lapinleukkuja, stilettejä & nyrkkirautoja.

Poliisien ja tiedotusvälineiden saapuessa paikalle kyselemään jälkipuintiryhmän tarpeellisuudesta, ei paikalta enää löytynyt kuin lasin, posliinin ja huonekalujen pirstaleita, sekä epämääräistä punaista, ketsupinoloista mössöä roiskeina ympäri stolovajaa. Kaiken vähänkin lihaksitunnistettavan Turkkilainen oli ehtinyt jo korjata parempaan talteen pakastimen puolelle tulevia kebabliha-varteita varten.

Lukuunottamatta Korstojen ja Luskien enemmän tai vähemmän henkiinjääneitä jäseniä kaikki edellämainitut osapuolet olivat asioiden kulkuun suhteellisen tyytyväisiä: Tulosvastuullinen poliisiyksikkö raportoi huomattavaa edistymistä rikollisen aineksen määrällisessä vähenemisessä,
Turkkilainen säästi lihanhankintakustannuksissa useamman viikon edestä, ja Siivooja-Lyyli sai ylimääräisen, maksullisen keikan.

Lisää tyytymättömyyttä alkoi ilmetä vasta, kun Turkkilainen oli alkanut hyödyntää saamaansa sikanautaerää kebabvartaassa: Muutamat Kotiruokalan kanta-asiakkaat alkoivat valittaa lihan omituisten mausteiden aiheuttamista sivuvaikutuksista, kuten hallusinaatioista sun muusta viskoittamisesta. Väittipä eräs Juppila Inc:n nousujohteista uraputkea tekevä ekonoominretale kärähtäneensä syömänsä kebabin takia firmansa järjestämässä huumetestissä kokaiinin, amfetamiinin, heroiinin ja ekstaasin käytöstä mentyään valittamaan omituista oloaan työterveyteen paiskittuaan epäilemänsä aterian nautittuaan töitä putkeen 37 tuntia... Tosin ekonomi ei saanut potkuja, päinvastoin, firma edellytti muutkin työntekijänsä aterioimaan Keitaassa ainekin kerran viikossa tuloksen parantamisen merkeissä.

Molemmilta kerhoiltahan nyt jäi jokunen potkulauta ilman kuljettajaa, mutta tähän ongelmaanhan saatiin puolin & toisin pikaisesti ratkaisu rekrytoimalla muutama moniulotteisesti keskenkasvuinen tolvana, joiden kanssa kerhot tekivät leasing-sopimukset motsikoista ahkeraa kamanlevitys- ja velkojen karhuamiskeikkailua vastaan; Tätähän kutsutaan kokelastoiminnaksi. Myös joku kpl aimmin mainittuja kantoja ruokailuvälineistön suhteen tarkennettiin etenkin aiemmin puukko- & puntariosastoa kannattaneella puolella, ja näinollen tuli taattua myös rikollisuuden radikaali väheneminen tulevaisuudessa.

Pjallis Hjarkimo sai asiasta iltapäivälehdistöstä luettuaan liikeidean, jolla MegaloManiAreenan tiloja voisi jatkossa hyödyntää kivasti ja motsikkakerholaisten välienselvittely tulosvastuulliselle ja ympäristöystävälliselle tasolle; Aletaan järjestää wanhanajan Gladiaattoritaisteluja Areenalla! Annetaan potkulautapojille motsikat ja puukot ja Areena pelikentäksi & samalla myydään katsomot täyteen penkkiurheilijarahvasta! Poliisi tutkii asiaa positiivis-myönteisessä mielessä....

Ruusa Fyfaan, kirjaltaja

+/- saldo : 0 |

    *pulu-kana* kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    keksitö ite tuon??

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En - Loudasin telepaattisella merirosvoradiollani kosmoksesta... Sitähän se luovuus on - vanhojen komponenttien laittamista uuteen järjestykseen.