Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kannustavaa lisää myös kutsumustyöhön

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kuleksivat slurbaanot pitivät viikkopalaveriä komentobunkkerissaan valtion virastotalon kellarissa. Esimies, Plutonankomentaja Löhökäinen oli ottanut asiakseen muistuttaa alaisiaan tuloksen tekemisen tärkeydestä sakottamisen saralla nyt kun jokaiseen "maantienässään" oltiin isolla rahalla saatu suora tietokoneyhteys asiakkaiden tilipussiin homman helpottamiseksi ja harmittavien porsaanreikien paikkaamisessa autoverotuksessa.

Jostain ylemmältä taholta oli lisäksi eksynyt Löhökäisen tavailtavaksi asti uusia oppeja tulospalkkauksesta ja sen kiertämisestä kannustavilla luontaiseduilla; Tällaiseksi Löhökäinen oli alaistensa mieltymykset tuntien keksinyt tommosen, että lupasi viikon aikana suurimman sakkosaldon kirjoittaneelle asfalttisoturilleen viikonlopuksi huume-koira Mustin "harrastuskäyttöön".

Tämä innosti suuresti vanhempaa tulossakottaja Frank N.Swainia, joka toimi yhden maantienässän käsittävän tulosyksikön kymppinä. Hetken aikaa ongelmaa tikapuuhermostoonsa aseteltuaan Frank sai loistavan idean: Kaupungin pääkatu muodosti pitkän, suoran alamäen työ- ja kulutuspaikat pääasiallisesti sisältävästä keskustaajamasta nukkumalähiöön, jossa suurin osa kaupunkilaisista taas asui: Kotia mennessään työnteosta tai shoppailusta väsynyt rahvas usein unohti tarkkailla kulkuvälineensä nopeusmittaria, joten jos ja kun sopivaan kohtaan mäkeä laittaisi tutkan, ja aluenopeusrajoituksen vielä pienentäisi sopivasti vaikka 40km:ksi, niin eiköhän sakotettavaa riittäisi...?

Ja piru vie! tulosta todella syntyi! Ehtivätpä jotkut jurbaanot uusia rikoksensa viikon aikana jopa useampaankin kertaan. Frank ja kakkosmiehensä Vittumainen Vode olivat toimintaansa oikein tyytyväisiä, samoin tietysti myös Plutonankomentaja Löhönen, ja täytyipä kuleksivien slurbaanojen muidenkin tulosyksiköiden kateellisena (tietenkin!) tunnustaa, että noin vittumainen idea kyllä palkkionsa ansaitsee!

Ainoa, joka ei ollut tyytyväinen, vaan itseasiassa otti jutun todella raskaasti, oli palkkiona hoitoonjoutunut huumekoira Musti; Eläinparka hotkaisi edellisestä takavarikostaan pimittämänsa 100 geetä piriä kerralla välttyäkseen rujojen poikien pontevan pamputtamisen objektina olemisen seurauksista & niinpä Frankin ja Vode eläimenhoitotalkoot saivat pian vielä pikantin nekrofiilisen lisävivahteen sukkelan zoo- & koprofiliaryskeen jatkeeksi...

nimim. "Sakotettu Sivullinen"

+/- saldo : 0 |