Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Auringon Lapset julkaisi singlen ja joulusinglen

Jake kirjoitti noin 4 vuotta sitten (0 kommenttia)


Keskisuomalainen-lehti kuvasi Auringon Lapset yhtyettä arvostelussaan lauseella ”Suomen dynaamisin popduo”. Maineelleen uskollisena kaksikko on ollut aktiivisena ja julkaisi uransa ensimmäisen joulukappaleen "Joulu on rakkauden aikaa" 6.12. Yhtyeen säveltäjä/sanoittaja Sauli Vuoti kuvailee kappaleen taustoja näin: "Joulu on aina ollut minulle rakkauden aikaa. Silloin ehtii keskittymään toisiin ihmisiin ilman häiriötekijöitä ja ilmaisemaan kuinka tärkeitä läheiset ihmiset ovat. Perheelliselle joulu on yksi vuoden tärkeimpiä ajanjaksoja, sillä silloin on lupa ja mahdollisuus hiljentyä omaan rauhaan ja nauttia hyvästä ruuasta, yhdessäolosta ja kaikesta mukavasta. Siksi tuntui tärkeältä tehdä kappale muistuttamaan mistä joulussa pohjimmiltaan on kyse - rakkaimpien muistamisesta ja yhdessäolosta. Joulu on kerran vuodessa vaan mutta minua ei haittaisi vaikka se olisi useamminkin!"

Tätä ennen yhtye julkaisi singlen "Valokuva" 1. marraskuuta. Kappaleen mukaansatempaava tarina muistuttaa siitä kuinka valokuva voi pelastaa vaikka koko elämän – se mitä hetkiä tallennamme valokuville, voivat olla merkityseltään suurempia kuin vain pelkkä kuva. Valokuva voi tuoda mieleen myös tunteita ja ajatuksia joita emme koskaan unohda. Kappale on jo päätynyt lukuisille Spotify-soittolistoille ja kerännyt paljon ylistystä niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassakin. Kappaletta on myös mainostettu innovatiivisella mainostaulukampanjalla Suomen neljän suurimman moottoritien varrella.

https://open.spotify.com/artist/66N4MNz5ykTT5O2h6xR4Qd


Bändin viime vuosien tavaramerkiksi on muodostunut uudenlainen suomipop - fuusio modernien elektronisten elementtien ja hupputarttuvan bisiinkirjoituksen välillä. Yhtyeen 2020 julkaistavan toisen täyspitkän albumin nimeksi tuleekin osuvasti ”Suomipop 2.0”.+/- saldo : 0 |