Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Uusi podcast-sarja "Musiikki ei koskaan kuole"

Jake kirjoitti noin 2 vuotta sitten (0 kommenttia)
musiikkieikuole.jpgAuringon Lapset -yhtyeestä tutun kulttuurin ja tieteen moniottelijan Sauli Vuotin uudessa podcast-sarjassa "Musiikki ei koskaan kuole" kuullaan älykkäitä keskusteluja ja hyvää musiikkia.

Auringon Lapset ja Kinetik Control -yhtyeistä tutun Sauli Vuotin toimittamassa uudessa podcast-sarjassa "Musiikki ei koskaan kuole" keskustellaan huippuvieraiden kanssa musiikista, taiteesta ja kulttuurista syvällisesti ja ilman raja-aitoja tai aikarajoja. Podcast on kokonaisvaltainen audioelämys, sillä jokaiseen jaksoon on myös sävelletty oma "soundtrack"; tavallisuudesta poiketen, keskustelu soljuu tunnelmaa luovan musiikin säestämänä.

Sarjan ensimmäisen jakson vieraana on tieteen popularisoija, myyttien murtaja, realistinen positiivisuusvalmentaja ja tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka ei tunnetusti sanojaan säästele. Jaksossa keskustellaan rakkaudesta, olemassaolosta, empatiasta ja siitä miten tämä kaikki liittyy musiikkiin.

Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa mm. Spotifyssä, Apple Podcasteissa, Google podcasteissa yms.Sarja on mahdollistettu jaksokohtaisella sponsorituella.

+/- saldo : 0 |