Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Vene '06

Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
Helmikuun alkupuolella pidetyn venenäyttelyn silmiinpistävimpänä teemana olivat ns. "tuning-veneeet", joiden ympärille yleisöä riitti ihmettelemään ja ehkä valitettavasti myös ihastelemaan. Kromi ja muovi olivat yllätyksettömästi jälleen pääosassa, muutenkin messut olivat menneet ehkä enempi koko kylän karnevaalien suuntaan, oheistoimintaa ja kansanhuveja on vuosi vuodelta enemmän. Seuraavassa lähinnä kuvareportaasi messuilta.

[img]juttukuvat/vene06/vene01.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene02.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene03.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene04.JPG">

Busterin osastolla oli heti ensimmäisen näyttelypäivän aamusta varsin kova kuhina, yleisöä tuntui kovasti kiinnostavan ns. tuning-busteri, jota ei onneksi ainakaan toistaiseksi taideta valmistaa sarjatuotantoisena vaan kyseessä oli enempi näyttelyvetonaula.

[img]juttukuvat/vene06/vene05.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene06.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene07.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene08.JPG">
Aikaisempiin vuosiin nähden oli kalliimman luokan veneisiin huomattavasti työläämpi päästä vierailemaan, pärstäkertoimeen ja esittelijän arvioimaan maksukykyyn perustuvat jonotuslistat olivat muka heti aamusta iltaan asti varattuja, mutta maksukykyisemmille oli paremmin vapaata kun kävivät heti perään asiaa tiedustelemassa. Syynä tähän varmaan ne räkä poskella näyttelyä kiertäneet "merikarhut", heidän ansiostaan rima varmasti nousee sen suhteen ketä päästetään lähemmin ihastelemaaan valkoisella nahalla ja jalopuulla sisustettuja miljoonajahteja.

[img]juttukuvat/vene06/vene09.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene10.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene11.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene12.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene13.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene14.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene15.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene16.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene17.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene18.JPG">
Pimp My Boat -teema oli siis vahvasti esillä, Busterin lähinnä vain käyttökelpoisilla varusteilla ylivarustellun sirkustempun lisäksi oli tarjolla veneitä, joihin oli upotettu TFT-näyttöjä luukkujen kansiin, valtaisat äänentoistolaitteistot ja todennäkösesti videotykistä lähtien kaikki kotiin kuuluva viihde-elektroniikka. Olisi tuollainen ehkä yhdellä osastolla vitsinä toiminut, mutta nyt näytti siltä että jo puolitosissaan yritettiin tätä venetuningia ihmisille myydä.

[img]juttukuvat/vene06/vene19.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene20.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene21.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene22.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene23.JPG">
Fanny taitaa olla edelleen Suomenlahden nopein "fiskari", 440 hv diesel vie venettä yli 40 solmun nopeudella. Lisätietoja.

[img]juttukuvat/vene06/vene24.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene25.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene26.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene27.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene28.JPG">

[img]juttukuvat/vene06/vene29.JPG">
Aikaisemmista vuosista poiketen venenäyttelyssä tuli käytyä ensimmäisenä näyttelypäivänä, mikä ehkä oli omiaa korostamaan näyttelyn negatiivisia puolia. Omalla tavalla messujen kuluneessa mainoslauseessa on kuitenkin sen verran perää että tulee talven aikana ensi kerran pohdittua että minkälainen työmaa pressujen alla kököttävän oman venhon kohdalla keväällä odottaa.

+/- saldo : 0 |