Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Musti Laittomalta uusi verkkojulkaisu

Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kun lihakset ovat pumpissa ja Juche mielessä, taipuu mutkakin suoraksi... Nous voulons voir Euro Disney on ajolähtö ja pesät ovat täynnä. Tervetuloa Musti Laittomaan! Roope Seppälä kertoo lisää.

"Julkaisupolitiikkamme on alusta asti suosinut levikkiä taloudellisen hyödyn kustannuksella. Levyjen prässäämisen sijaan olemme valinneet ensisijaiseksi jakelukanavaksi Internetin, vertaisverkot ja mp3-muotoisen musiikin. Tarkoituksena on julkaista musiikki ensin verkossa, jossa se tavoittaa mahdollisimman monia kuulijoita, mutta myös musiikin parissa työskenteleviä ihmisiä - Verkossa jo julkaistua musiikkia voidaan myöhemmin julkaista erilaisissa formaateissa ja hyödyntää erilaisissa käyttötarkoituksissa. Musiikki on teostovapaata ja julkaistujen kappaleiden ja levyjen puitteissa vapaata myös kaupalliseen käyttöön (Creative Commons Attribution 2.5 License). Levy-yhtiön, tai jonkun muun tahon sitoutuessa julkaisuun neuvottelemme julkaistavan materiaalin tekijänoikeuskäytännön yhtiön julkaisupolitiikan mukaiseksi, kuitenkin niin, että materiaali vapautuu jossain vaiheessa vapaaseen levitykseen ja myös mahdollisesti vapaseen käyttöön.

Levyjulkaisumme ovat tyypillisesti kokoelma kauden hedelmistä. Välillä musiikki syntyy yksissä äänityksissä, pitkän kypsyttelyn tuloksena, välillä se kootaan kypsyttelyn aikaisista nauhoituksista. Tavoitteena ovat eheät kokonaisuudet, ja musikaalisen evoluution taltiointi. Siinäpä kuulijalle haastetta; löytää julkaisuun johtanut idea.

Musti Laiton on kokoonpanonsa puolesta palannut trioksi - ainakin harjoittelu tapahtuu vakiokokoonpanolla. Satunnaiset vierailut ovat kuitenkin mahdollisia ja toivottavia, pakkaa on hyvä välillä sekoittaa. Musti Laittoman riveissä ovat voimakolmikon kanssa toistaiseksi soittaneet Simo Sahla (Avaruusvuodet, Survival Horror, Pedon Varjo, Nous voulons voir Euro Disney), Niklas Piiparinen (Survival Horror, Pedon Varjo) ja Juha Karvonen (Survival Horror, Pedon Varjo). Mahdollisia uusia tuttavuuksia kutsutaan ja kutsumattomana treeneihin päästetään, ilmoita tulostasi sähköpostitse (mustilaiton(at)gmail.com). Varsinkin laulajia otetaan ilolla vastaan... Tarja Turunen, tervetuloa!"


Lisää tietoa osoitteista:

http://www.mustilaiton.net

ja

http://www.newmusiccommunity.org

joista levy "Nous Voulons voir Euro Disney" (NMC-010, 2006) on ladattavissa täydellisenä.


Levyllä soittavat:

Ville Pitkänen - basso, koskettimet
Roope Seppälä - kitara, synteesit
Reima Tuovinen - synteesit
Niklas Piiparinen - rummut
Simo Sahla - kitara


Musti Laittoman julkaisut:

1998 Halli (Temmikongi - 001)
1999 Väinö Pitkänen - Lauantai (Temmikongi 003)
2001 Test Hits (Temmikongi - 002)
2003 Avaruusvuodet (New Music Community)
2004 Pedon varjo (Temmikongi - 004)
2004 Survival Horror (Foxglove)
2006 Nous voulons voir Euro Disney (New Music Community)


+/- saldo : 0 |